Garfield 

08-05-2023

Garfield EINDELIJK kunnen vangen!!! Helaas slecht nieuws positief op Leukemie wat zeer besmettelijk is voor andere katten. Omdat wij adoptanten en dieren uit de buurt willen beschermen voor groot verdriet hebben we besloten hem te laten hemelen. Misschien willen we ooit in de toekomst een kattentuin bouwen voor dit soort besmette katten. Hij was gelukkig negatief op aids. De buurt is gewaarschuwd en we gaan onze aanloopbuurtkatten ook zo snel mogelijk testen. Het was weer een moeilijke beslissing voor mij als grote dierenvriend... 


06-11-2022

Een van onze aanloop straatkatten uit de buurt.

Als hij honger heeft gilt Garfield om eten. Liefst blikvoer, we vermoeden dat hij een pijnlijk gebit heeft.

Een hele poos kwam hij niet meer “thuis”, afgelopen week wel we zijn geschrokken. Dikke poten met verwondingen en zijn oor onder het bloed.

Christa en ik willen hem graag laten onderzoeken bij de dierenarts. Want hij ziet er pijnlijk uit. Ook is een bloedtest op katten ziektes verstandig aangezien zijn vechtverleden. Ook willen we hem direct laten vaccineren en natuurlijk castreren.

Garfield is schuw en zal met de vangkooi gevangen moeten worden, onder narcose laten onderzoeken.

Aankomende week is het (redelijk) rustig, dan kan hij in alle rust in het dierenhotel herstellen.

De dierenkosten zijn hoog en er is geen budget beschikbaar!

We starten daarom een €1,- actie om alle dierenartskosten te kunnen betalen.

Als het bedrag bij elkaar zullen we als dank aan alle donateurs een vlog opnemen van zijn dierenarts avontuur en herstelproces.

Help jij mee? DonatieLink staat vermeld in de bio

De foto is een paar maanden oud. Niet recent. Wist je dat je ook Baasje op Afstand kan worden van Garfield? Voor €2,50 per maand. Zodat Pippi’s zonder zorgen, blikvoer voor Garfield kan kopen.

#beterleven #straatkatten #garfield #curacao #kater #castrerenisbeschermen

Ik heb een betaalverzoek gemaakt voor Zorg voor aanloopkater Garfield. Je kunt het bedrag aanpassen en met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel!https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html...Ben je niet in de gelegenheid om een van onze katten een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.