Fenna

Fenna was het eerste rescuehondje van Tamara. Naar schatting komt ze uit 2011. Ze is gevonden tussen een berg afval en had daar uit de zakken gegeten. Hierbij had ze ook veel van de zak zelf binnen gekregen, wat er in de eerste weken dat ze bij Tamara was uit is gekomen. Ze had een geslachtsziekte die honden op elkaar over kunnen brengen. Dit is eigenlijk een soort hondenkanker. Hier heeft ze chemokuren voor gehad en is er weer bovenop gekomen. Ook had Fenna hartworm en twee soorten karpatten(teken) ziekten. Het hele rescue bonuspakket bij elkaar dus! Fenna was voor Tamara de motivatie om te beginnen met de rescue. 

Deze knappe dame is uitgegroeid tot een ontzettend lieve sociale hond. Ze heeft nog wel artrose, hiervoor krijgt ze pijnstillers. 


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.  Fenna is niet beschikbaar voor adoptie, maar is nog wel opzoek naar een baasje op afstand!