Starr

24 januari 2021

Om de paar dagen vijlt Tamara, Starr zijn hoef naar een normale vorm en stand. Bewust doen we elke dag een klein randje bijvijlen, zodat zijn benen zich langzaam kunnen aanpassen. Zonder dat hij hier veel ongemak van te krijgt het herstel gaat geleidelijk. We merken aan alles dat Starr erg jong is, het voordeel is dat hij zich goed aanpast! 

Hij rust net als Steff tijdens zijn revalidatie periode.  Hij speelt graag met Steff en vooral ook met Soef! Starr is mega verliefd op Sofietje.  

10 November 2020

Een heftige dag!


4 castraties in 1 ochtend en allemaal behalve Starr complicaties. Het was een vervelende tijd maar gelukkig zijn ze allemaal goed hersteld. Dankzij de liefdevolle zorg van onze vrijwilligers. 

Starr is eind juli 2020 bij ons binnengekomen na een Noodmelding op Facebook van een gewonde ezel.

Met toestemming van de politie zijn we meteen gaan kijken. Hij leefde alleen in een stal en had een enorme draadwond op zijn hoef. Hij heeft heel erg veel en voor een lange periode pijn moeten lijden alleen zonder medische zorg. En dat als zo'n jong ezeltje, Starr is ongeveer 1 jaar nu.

Het is een lange weg naar herstel voor onze lieve Starr, maar hij gaat een positieve toekomst tegemoet!

Hij staat sinds kort bij de andere ezels, paarden en varkens in ons Paddock Paradise! Dit gaat hartstikke goed, hij loopt al veel beter en is sociaal en lief naar onze andere dieren. We zijn zo blij voor hem dat zijn toekomst er positief uitziet!