Jazzy


27-02-2024

 

🐾 Op zoek naar een liefdevol thuis voor Jazzy! 🐾

Jazzy is een stralend meisje vol vreugde! Ze is dol op het gezelschap van andere honden en vindt daar veel steun en plezier in. Met haar warme persoonlijkheid en een beetje geduld verandert ze in een echt knuffeldier. Ben jij op zoek naar een trouwe vriendin om mee te knuffelen en avonturen te beleven? Overweeg dan om Jazzy een warm thuis te bieden. Ze staat te popelen om haar liefde en vreugde met jou te delen! 🐶💕

 


Juli 2023

 

Vandaag kwam er een fotograaf langs om foto's te maken van de puppy's. En tot onze vreugde mocht ook onze prachtige Jazzy poseren voor de camera! Haar snelle groei is duidelijk te zien op de foto's.


Juni 2023

 

Deze schattige pup is Jazzy! Ze werd helemaal alleen op straat gevonden, samen met Pimmetje en Joy. Gelukkig hebben we haar liefdevol opgenomen, haar behandeld tegen parasieten en ontwormd. Nu groeit ze op te midden van Joy, de andere puppy's en hun zorgzame moeder.

Jazzy krijgt momenteel alle aandacht om goed gesocialiseerd te worden, zodat ze kan uitgroeien tot een vriendelijke en sociale hond. Ze staat te trappelen om naar haar voor altijd thuis te verhuizen. Heb jij een warm mandje voor haar klaarstaan?

 


Adopteer een hond op afstand

Als je niet in de mogelijkheid bent om een van onze lieve honden een warm thuis te bieden, maar toch wilt helpen, is er een andere manier waarop je een verschil kunt maken! Bij ons kun je namelijk op afstand een hond adopteren.

Door een hond op afstand te adopteren, draag je bij aan de zorg en ondersteuning die wij bieden aan onze viervoetige vrienden. Je helpt mee aan hun voeding, medische zorg, en algemeen welzijn, waardoor ze een betere kans krijgen op een gelukkiger leven.

Op deze manier kun je een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van onze honden, zelfs als je ze niet rechtstreeks kunt adopteren. Jouw steun maakt echt een verschil in hun leven.

Wil je meer informatie over het adopteren op afstand of heb je interesse om een hond op deze manier te helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we het leven van onze harige vrienden een stukje mooier maken!