LiesjeOp 26 mei 2021 ontvingen we een alarmerende video van twee broodmagere puppy's die waren achtergelaten

Als je niet in staat bent om een van onze honden een gouden mandje te bieden, maar toch wilt helpen, dan is op afstand adopteren een geweldige optie!


Update

April 2023 bracht een speciale dag met zich mee waarop we prachtige foto's lieten maken door een getalenteerde fotograaf. En natuurlijk mocht ook Liesje schitteren voor de camera. Kijk eens hoe mooi ze is opgegroeid!

Liesje is niet alleen een plaatje om te zien, maar ook een ware sociale vlinder. Ze is een allemansvriend en geniet ervan om samen met haar vriendjes King, Chain, Cali en broertje Rikkie over de vlaktes te rennen. Haar vriendelijke aard strekt zich zelfs uit naar pensionhonden die behoefte hebben aan gezelschap; Liesje staat altijd klaar voor een logeerpartijtje.

Zowel Liesje als haar broertje Rikkie en vriendjes King en Cali zijn nog beschikbaar voor adoptie! Wil jij een plaatsje in je hart en thuis voor een van deze geweldige honden?


Update

07-12-2021

 

Wat een belangrijke dag vandaag! Liesje heeft haar sterilisatie ondergaan en we zijn verheugd om te delen dat alles goed is verlopen! Ze is nu veilig thuis aan het herstellen. Laten we haar allemaal wat extra liefde sturen voor een snel en comfortabel herstel! 🐾💕


Update

Op 9 augustus 2021 werden Rikkie en Liesje betrapt terwijl ze genoten van een stevige knuffel met Tamara, onze oprichter! Het is hartverwarmend om te zien hoe deze twee pluizenbollen zoveel liefde delen, zelfs met de baas! 🤗💖


Melding

Op 26 mei 2021 ontvingen we een alarmerende video van twee broodmagere puppy's die waren achtergelaten. Zonder aarzeling zijn we onmiddellijk naar hen toe gegaan. Gelukkig konden deze broer en zus meteen bij de dierenarts terecht voor een grondige controle. Ze waren ernstig ondervoed, uitgedroogd, en hadden last van teken en diarree. Meteen zijn ze ontwormd en kregen ze de nodige behandeling om hopelijk snel te herstellen en weer op te knappen!