Liesje


03-07-2024

Dierenartsbezoek Update

Wij zijn Liesje en Jochie, en we willen jullie graag ons verhaal vertellen. Liesje hier, samen met mijn broertje Rikkie werd ik gedumpt op een privéterrein. We waren zo mager dat je onze ribben kon tellen. Het was echt een moeilijke tijd, zeker omdat we onze mama misten. Gelukkig werd ons verhaal gedeeld en kwam Tamara om ons te redden. Nu krijgen we alle liefde en zorg die we nodig hebben.

 

En dan is er Jochie. Hij werd bij ons voor de poort gelegd en durfde geen stap meer te verzetten. Het gekke was dat hij best wel dik was toen hij hier aankwam, maar nu is hij superslank en sportief! Hij klimt overal overheen en daarom woont hij in een overdekte tuin, samen met Puck.

 

Jochie is echt een avontuurlijke jongen die altijd klaar is voor actie. Nou, die actie kwam! Voor onze jaarlijkse gezondheidscheck en gebitsbehandeling moesten wij naar de dierenartspraktijk. We kregen een prikje om te slapen en werden wakker met een verbandje om onze voorpoot en een keurig schoon gebit.

 

We hoorden de dierenarts Tamara bellen en mochten naar huis… maar Tamara kwam maar niet. Dion, de baliemedewerker, pakte ons en zette ons in zijn auto. Heel spannend, we snapten er niks van. Na een paar minuten rijden stond daar Tamara midden op de kruising met een hele grote sleepwagen. De truck ging daar bovenop en wij en Tamara zaten heel hoog op de vrachtwagen. Tamara was helemaal bezweet en flink verkleurd van de zon! Ze heeft 1,5 uur met pech gestaan.

 

We zijn zo dankbaar voor de nieuwe kans die we hier hebben gekregen. Samen met onze vrienden hier hopen we dat onze verhalen jullie raken en inspireren.

 

Liefs,

Liesje en Jochie

 


Dagboek van Liesje - April 2024 

 

Hoi lieve lezers,

Ik wil jullie even bijpraten over mijn avontuur van de afgelopen maanden. In april ging ik voor een routinecontrole naar de dierenarts. Helaas bleek daar dat ik kapattenziekte had. Dat was even schrikken, maar gelukkig waren de lieve mensen hier snel met een behandeling. De kuur moest twee keer verlengd worden, maar het was het allemaal waard.

Nu voel ik me weer helemaal fris en gezond! De kuur heeft goed gewerkt en ik ben weer mijn vrolijke zelf. Binnenkort mag ik zelfs terug naar de dierenarts voor een gebitsbehandeling, zodat ik met een stralende glimlach verder kan.

Dank jullie wel voor al jullie steun en liefde. Ik hou jullie op de hoogte van mijn volgende avonturen!

Liefs,
Liesje


Liesje en Rikkie vertellen een bijzonder verhaal. Deze twee rescuehondjes werden in 2021 gedumpt op een bekende hondendumpplek. We kregen een telefoontje en besloten direct in actie te komen om hen te redden.

Toen we Liesje en Rikkie vonden, waren ze bang en onzeker. Het was hartverscheurend om te zien hoe deze lieve pups aan hun lot waren overgelaten. Maar dankzij de liefdevolle zorg en aandacht die ze bij Pippi’s Opvang hebben ontvangen, zijn ze helemaal opgebloeid.

Vandaag de dag zijn Liesje en Rikkie twee ontzettend gelukkige honden. Ze rennen en spelen vol vreugde, omringd door de veiligheid en warmte van ons rescue center. Hun verhaal is een prachtig voorbeeld van hoe belangrijk het is om dieren in nood een tweede kans te geven.

Wij zijn enorm dankbaar dat we deze wondertjes een fijn thuis hebben kunnen bieden. Samen maken we een verschil en creëren we een wereld waar dierenliefde centraal staat.

Samen maken we een verschil tegen dierenleed op ons prachtige eiland!


Update

April 2023 bracht een speciale dag met zich mee waarop we prachtige foto's lieten maken door een getalenteerde fotograaf. En natuurlijk mocht ook Liesje schitteren voor de camera. Kijk eens hoe mooi ze is opgegroeid!

Liesje is niet alleen een plaatje om te zien, maar ook een ware sociale vlinder. Ze is een allemansvriend en geniet ervan om samen met haar vriendjes King, Chain, Cali en broertje Rikkie over de vlaktes te rennen. Haar vriendelijke aard strekt zich zelfs uit naar pensionhonden die behoefte hebben aan gezelschap; Liesje staat altijd klaar voor een logeerpartijtje.

 


Update

07-12-2021

 

Wat een belangrijke dag vandaag! Liesje heeft haar sterilisatie ondergaan en we zijn verheugd om te delen dat alles goed is verlopen! Ze is nu veilig thuis aan het herstellen. Laten we haar allemaal wat extra liefde sturen voor een snel en comfortabel herstel! 🐾💕


Update

Op 9 augustus 2021 werden Rikkie en Liesje betrapt terwijl ze genoten van een stevige knuffel met Tamara, onze oprichter! Het is hartverwarmend om te zien hoe deze twee pluizenbollen zoveel liefde delen, zelfs met de baas! 🤗💖


Melding

Op 26 mei 2021 ontvingen we een alarmerende video van twee broodmagere puppy's die waren achtergelaten. Zonder aarzeling zijn we onmiddellijk naar hen toe gegaan. Gelukkig konden deze broer en zus meteen bij de dierenarts terecht voor een grondige controle. Ze waren ernstig ondervoed, uitgedroogd, en hadden last van teken en diarree. Meteen zijn ze ontwormd en kregen ze de nodige behandeling om hopelijk snel te herstellen en weer op te knappen!