Nest puppy's


05-2023

Ben je net zo verliefd op deze puppy's als wij?

Deze 8 broertjes en zusjes waren slechts drie weken oud toen we ze samen met hun moeder ophaalden. We hebben voor ze gezorgd door ze te behandelen tegen vlooien en teken, ze een wormenkuur te geven en ze te wassen om schimmelinfecties te voorkomen. Dagelijks hebben we ze melk en puppybrokjes gegeven, waardoor ze nu opgroeien tot mooie, gezonde puppy's!

De vader van deze pups is een Dobermann en de moeder is een Westpointer. Dobermanns staan bekend om hun intelligentie, energie, loyaliteit, alertheid, moed, gehoorzaamheid en zelfverzekerdheid. Mama is erg vriendelijk, barst van de energie en is dol op mensen.


Maisy (geadopteerd!)

Teefje


Mazzel (geadopteerd!)

Reutje


Molly (geadopteerd!)

Teefje


Moos (geadopteerd!)

ReutjeMick

5-4-2024

Op zoek naar een dynamische metgezel die zowel je avontuurlijke kant als je behoefte aan knuffels kan bevredigen? Maak kennis met Mick, een onstuimige hond boordevol energie en liefde, klaar om je dagen te vullen met opwinding en genegenheid.

Mick is geen gewone viervoeter. Met zijn sprankelende persoonlijkheid en eindeloze enthousiasme is hij altijd klaar voor actie. Of het nu gaat om het rennen over de velden als een kogel uit een geweer, zijn oren wapperend in de wind, of om het ruige spel met zijn harige vrienden, Mick is altijd in voor een avontuur.

Maar vergis je niet, achter die speelse glimlach schuilt ook een tedere kant. Mick is een ware knuffelbeer en geniet ervan om dicht tegen zijn menselijke vrienden aan te kruipen, zijn trouwe ogen stralend van genegenheid terwijl hij zijn warmte deelt.

 

Reutje, verblijft op Curaçao Misty

5-4-2024

Misty is een charmante hond met een hart van goud en een speelse geest die nooit vervaagt. Deze lieve viervoeter is altijd in voor een spelletje en heeft een onweerstaanbaar karakter dat iedereen om haar heen betovert.

Een van de meest opmerkelijke eigenschappen van Misty is haar vermogen om goed op te schieten met andere honden. Ze is sociaal en vriendelijk, waardoor ze gemakkelijk nieuwe vrienden maakt .Haar zachtaardige aard en speelse energie zorgen ervoor dat ze geliefd is bij zowel honden als mensen.

Maar Misty is niet alleen een sociale vlinder; ze heeft ook een avontuurlijke kant die gevoed moet worden. Ze verlangt naar nieuwe ervaringen en staat te popelen om de wereld te verkennen. Of het nu gaat om wandelingen door de natuur, uitstapjes naar het strand of het verkennen van nieuwe plekken in de stad, Misty is altijd klaar voor een nieuw avontuur.

 

 

Teefje, verblijft op Curaçao 

Ontmoet Misty, een prachtige hond met een ziel vol liefde en avontuur, nog steeds wachtend op haar droomhuis in ons rescue center op Curaçao!

Misty is een ware schoonheid, met haar zachte ogen en speelse persoonlijkheid steelt ze al snel je hart. Ze is gek op knuffelen en geniet van avonturen in de buitenlucht. Misty heeft een zachtaardige en vriendelijke aard.

 


Macho

Reu, Verblijft in Nederland Rockanje.

Op zoek naar een geweldige metgezel die barst van liefde en energie? Maak kennis met Macho, onze ongelooflijk lieve en energieke hond!

Macho, een mix van moeder Westpointer Ayla (aanwezig op Curaçao) en vader Dobermann, is een ware knuffelbeer die nog steeds denkt dat hij een schoothondje is.

Hij geniet ervan om dicht bij je te zijn en is altijd in voor een knuffelsessie. Maar laat je niet misleiden door zijn knuffelige aard - Macho is ook een actieve hond die dol is op wandelen en spelen.

Met een kalme en gehoorzame houding tijdens wandelingen, zowel los als aan de riem, is Macho een plezier om mee op pad te gaan. Hij reageert rustig en vriendelijk op fietsers, paarden, auto's, mensen en andere honden, waardoor hij gemakkelijk te begeleiden is in verschillende omgevingen.

Om Macho gelukkig en gezond te houden, heeft hij wel wat mentale en fysieke uitdagingen nodig. Denk aan denkspellen en veel wandelen om zijn actieve geest en lichaam te stimuleren.
Mattie (overleden...)

Het is met grote droefheid dat we moeten meedelen dat Mattie, een van onze geliefde pup, is overleden na het innemen van een Nexgard Spectra tablet. Dit is een hartverscheurend verlies voor ons allemaal. Mattie was een speciaal en zijn vrolijke aanwezigheid zal enorm gemist worden.

We willen benadrukken dat het gebruik van dergelijke medicatie altijd met de grootste zorg en onder nauw toezicht van een dierenarts moet gebeuren. Ondanks onze beste intenties en voorzorgsmaatregelen kunnen tragische ongelukken zoals deze helaas plaatsvinden.

Onze gedachten gaan uit naar degenen die Mattie hebben gekend en geliefd hebben. We delen in jullie verdriet en rouwen samen om dit verlies. Mattie zal altijd in onze harten voortleven en ligt begraven bij onze andere sterretjes.


Naam Puppy's
Geslacht 5 reutjes en 3 teefjes
Ras Westpointer x Dobermann
Geboortedatum 09-05-2023
Op de opvang sinds 30-05-2023
Kan mee aan de riem? Ja
Verblijfplaats Curaçao, Pippi's opvang
Formaat Verwachting rond de 25-30kg
Sociaal naar mensen Worden op dit moment gesocialiseerd
Wanneer vliegen De pups mogen vanaf 15 weken oud naar nederland vliegen (rond 15-08-2023)