Rijk


27-02-2024

 

Maak kennis met Rijk, onze knappe look-alike van een Labrador! Met zijn liefde voor water en eindeloze speelsheid is Rijk een waardevolle toevoeging aan elk gezin. Of hij nu ravot in de achtertuin of knus bij je op de bank ligt, Rijk zorgt altijd voor een glimlach op je gezicht. Ben jij klaar om jouw leven te verrijken met de vreugde van een trouwe metgezel? Adopteer Rijk vandaag nog en laat je hart veroveren door zijn charme en speelsheid!


30-09-2023

 

🐾 Nieuwe Aankomsten: Sam en Rijk! 🐾

Onlangs kruisten de paden van Pippi's en twee kleine kwispelende staartjes genaamd Sam en Rijk. Hun verhaal begon tragisch toen ze hun moeder verloren en moederziel alleen op straat ronddoolden, verstoken van voedsel, water en de bescherming van hun moeder.

Soms kunnen we gewoon niet anders dan ons hart volgen, zelfs als ons hoofd ons vertelt dat we al overvol zitten. En zo kwamen Sam en Rijk in ons leven, met hun onweerstaanbare charme en onschuldige blik.

Gelukkig hebben ze nu een veilige haven gevonden bij Pippi's. We hebben hen liefdevol opgenomen en zullen er alles aan doen om hen te helpen herstellen van de trauma's die ze hebben meegemaakt.

Deze twee knapperds zijn de nieuwe sterren van onze opvang, en we zullen ons uiterste best doen om voor hen een warm en liefdevol thuis te vinden. Wil je meer weten over Sam en Rijk, of ben je geïnteresseerd in adoptie? Neem dan gerust contact met ons op!

Sam en Rijk, welkom bij de Pippi's familie! 🐾❤️