Sam


27-02-2024

 

Maak kennis met Sam, onze vriendelijke look-a-like Labrador reu! Met zijn charmante glimlach en onweerstaanbare mensgerichtheid steelt Sam moeiteloos harten. Hij is niet alleen legendarisch in zijn speelsheid, maar ook in zijn vermogen om verbinding te maken met mensen op een diep niveau. Of het nu gaat om knuffelen op de bank of avonturen beleven in de buitenlucht, Sam staat altijd klaar voor plezier en genegenheid. Ben jij op zoek naar een loyale metgezel die jouw leven zal verrijken met eindeloze liefde en vreugde? Dan is Sam de perfecte match voor jou! Neem vandaag nog contact op en laat deze schat je hart veroveren!


30-09-2023

 

🐾 Nieuwe Aankomsten: Sam en Rijk! 🐾

Onlangs kruisten de paden van Pippi's en twee kleine kwispelende staartjes genaamd Sam en Rijk. Hun verhaal begon tragisch toen ze hun moeder verloren en moederziel alleen op straat ronddoolden, verstoken van voedsel, water en de bescherming van hun moeder.

Soms kunnen we gewoon niet anders dan ons hart volgen, zelfs als ons hoofd ons vertelt dat we al overvol zitten. En zo kwamen Sam en Rijk in ons leven, met hun onweerstaanbare charme en onschuldige blik.

Gelukkig hebben ze nu een veilige haven gevonden bij Pippi's. We hebben hen liefdevol opgenomen en zullen er alles aan doen om hen te helpen herstellen van de trauma's die ze hebben meegemaakt.

Deze twee knapperds zijn de nieuwe sterren van onze opvang, en we zullen ons uiterste best doen om voor hen een warm en liefdevol thuis te vinden. Wil je meer weten over Sam en Rijk, of ben je geïnteresseerd in adoptie? Neem dan gerust contact met ons op!

Sam en Rijk, welkom bij de Pippi's familie! 🐾❤️