Zoë


Januari 2024

 

Geweldig nieuws van de Sunset Pup Zoë!

We zijn verheugd om te delen dat Zoë gesteriliseerd is en geadopteerd is door een liefdevol gezin! Ze settelt zich uitstekend en maakt grote stappen in haar nieuwe omgeving. We zijn ontzettend blij voor haar en haar nieuwe familie. Dank aan iedereen die Zoë heeft gesteund op haar reis naar haar voor altijd thuis!


juli 2023

 

Wie geeft onze sprankelende Zoë een voor altijd thuis?

Zoë is een jongedame van 9 maanden oud. Ze werd samen met haar broertje en zusjes gevonden. Na enkele maanden bij Pippi's Opvang te hebben doorgebracht, verhuisde ze naar Nederland om bij ons als pleeghondje te komen wonen, samen met haar broertje Sem.

Zoë is een ontzettend leuk, vrolijk en lief hondje. Ze is klein van formaat, ongeveer 10 kilo. Ze is dol op spelen met knuffels, wandelen in het bos of op het strand, en natuurlijk lekker knuffelen. Zoë weet heel goed wat ze wil en maakt dit op een grappige manier duidelijk; we moeten regelmatig hartelijk om haar lachen vanwege haar gekke streken. Ze is gewend aan andere honden, katten en paarden, en dit gaat allemaal goed. Ze loopt keurig mee aan de riem en is al zindelijk in huis. Kortom, ze is een heel leuk jong hondje, ze kan nog veel leren en heeft heel veel liefde te geven.


03-05-2023

 

Vandaag zijn de Sunset pups Sem & Zoë naar een foster in Nederland gevlogen. Ze gaan in Rockanje opgeleid worden tot huishonden vanuit daar gaan we adopties regelen!


24-02-2023

 

De puppy's groeien als kool! Kijk is hoe knap Zoë al aan het worden is? Ze zoekt nog naar haar forever home! Heb jij een gouden mandje voor haar klaarstaan?


19-12-2022


De puppy's mogen vandaag eindelijk naar buiten! Ze bleken giardia te hebben en konden daarom niet uit de quarantaine. De afgelopen weken waren vol wc-papier, vuilniszakken, vuile was, ontsmettingsmiddelen en medicatie. Het was het helemaal waard, kijk die knappe kopjes nou!


25-11-2022

 

Vandaag vonden wij tijdens de sunset wandeling 5 moederloze gedumpte puppy's. Natuurlijk konden we ze niet aan hun lot overlaten en hebben wij ze meegenomen!


Naam Zoë
Geslacht Teefje
Ras Westpointer
Geboortedatum 25 Oktober 2022
Op de opvang sinds 25 November 2022
Karakter Actief, nieuwsgierig en speels
Kan mee aan de riem? Ja, heel netjes
Verblijfsplaats Fosteradres in Nederland
Formaat 12 kilo, klein formaat hondje
Sociaal met andere diersoorten Honden