Ziggy

Ziggy is sinds januari 2019 bij ons op de opvang. Als heel jong paard is hij intensief bereden met veel druk en verkeerde “hulpmiddelen”. Hij kan daarom erg lastig omgaan met opgelegde wil van een trainer.

Zijn vorige eigenaar wilde “Zayin” een fijne toekomst geven maar besloot 2 jaar na de aankoop naar Nederland te verhuizen. Ziggy is toen bij ons terecht gekomen. Bij ons op de opvang wordt er bewust weinig gewerkt met de paarden en ezels, om ze gewoon lekker paard of ezel te laten zijn na alles wat ze hebben meegemaakt.

We gaan graag wandelen en zwemmen met toeristen op een speelse manier, zonder hoge eisen of last op hun rug. Ziggy is wel een beetje ondeugend en zal altijd proberen om stiekem blaadjes te snoepen. Hij heeft veel energie dat merk je wel als je hem tijdens de wandelingen in het water ziet rollebollen. Hij vindt het heerlijk om te spelen en om los rond te rennen in het paddock-paradise op onze opvang. Hij is altijd nieuwsgierig en wil weten wat er allemaal gebeurt op de opvang. (zie ook de komst van de varkens bij de foto's).