Bonita


April 2023

Vandaag kwam er een fotograaf om foto's te maken van alle dieren. Is Bonita niet knap? Ze begint langzaam wat ouder te worden en heeft wat nierprobleempjes. Hiervoor doen we regelmatig bloedtesten. Bonita is een erg vrolijke en vriendelijke hond. Ze is een enorme knuffelkont en begroet je altijd erg enthousiast.

Bonita zoekt nog steeds naar haar forever home, heb jij een mandje voor haar klaarstaan?


15-11-2021

 

Vandaag zijn Bonita, ShakiraKing en Pepper zijn naar de dierenarts geweest voor een tandsteen behandeling. Dit is gelukkig allemaal goed gegaan!

 

Bonita doet het erg goed op de opvang en is al goed aangesterkt! Kijk is wat een mooie dame geworden is!


september 2020

Bonita is vanaf begin september 2020 bij ons op de opvang, we waren bezig met de vangkooi neerzetten voor Pablo toen voorbijgangers ons vertelden dat er een hond in de bosjes verstopt zat. We zijn haar meteen gaan zoeken. En daar lag ze, bang en mager. Ze had heel recent nog melk gegeven aan haar pups, maar er waren geen pups te vinden. Ze is gedumpt zonder haar baby's.

 

We hebben haar meteen meegenomen en ze mocht rustig bijkomen in de vrijwilligersstudio. Ze kreeg eten, en is 21 dagen aan de Doxy geweest tegen de karpattenziekte. Bonita moest flink aansterken, want ze was flink mager, zeker voor zo'n grote hond! Diezelfde avond kwam Pablo bij haar wonen, we vermoedden dat zij samen zijn gedumpt.

 

Bonita is een waakse hond, tegen mensen is ze erg sociaal, ze vindt het de omgang met andere honden lastig. Ze speelt nu samen met Pablo en Shakira, dit gaat erg goed samen.

 

Bonita zal binnenkort een bloedtest krijgen en wordt gesteriliseerd. Meer informatie volgt, omdat Bonita pas sinds kort op de opvang is. We gaan de komende tijd kijken hoe haar karakter zich ontwikkelt en bij wat voor soort huisje zij het best past.


Ben je niet in de gelegenheid om Bonita een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.