Pablo

Pablo is vanaf begin september bij ons op de Opvang, we hebben hem en zijn vriendjes gezien tijdens een zwemwandeling bij de Sint Jorisbaai. Ze waren alle twee erg schuw en lieten ons niet in de buurt komen.

Zijn vriendje is door de dierenartsassistent gered, hij was blind en totaal verward. Ze was aan het wandelen met haar honden, toen de honden ineens raar gingen doen, vermoedde ze al dat er iets was. Haar honden hebben het hondje in een hoekje gedreven en zo is het hondje in het water terecht gekomen. De dierenartsassistent heeft hem gered en opgevangen.

Pablo was overduidelijk erg gestrest en bang. Hij rende verward heen en weer. We hebben besloten om Pablo te vangen met de vangkooi en voor hem te op nemen op de Opvang. Hij kwam super gestrest binnen, wilde ontsnappen en had enorm veel spanning. Bonita was er voor hem, zij is een dag eerder binnen gekomen op de Opvang en we vermoeden dat ze samen met het blinde hondje tegelijk zijn gedumpt.  Pablo verbleef samen met Bonita in de vrijwilligersstudio.

Hij draaide al snel bij, hij kwam langzaam dichterbij en wilde een paar dagen daarna het liefst de hele tijd knuffelen.

Pablo is speels en een grote lieverd, ook kan hij een enorme boef zijn, hij vindt kabels namelijk erg lekker!

Pablo woont nu samen met Shakira en Bonita. Hij is drie weken aan de Doxy geweest, krijgt binnenkort een bloedtest en zal worden gecastreerd.

 

Binnenkort meer over Pablo en welk huisje goed bij hem past!

 

Adoptie een stap te ver? Word Baasje op Afstand van Pablo en krijg toegang tot Pippi's Club. Hierin plaatsen wij exclusieve updates, foto's en video's!