Lotje

Lotje speelt dagelijks op de vlakte  

22 Januari 2021,

Lotje is een familiehond. Ze snakt naar liefde en aandacht!

Ze onzeker en heeft steun nodig van een geduldig lief mens. Bij voorkeur ook een voorbeeld huishond, waar ze zich aan kan optrekken.

Vandaag is ze bij de dierenarts op bezoek, voor het oppoetsen van haar gebit. Ook een bloedonderzoek, alles is goed!

Ze is vandaag gechipt en rabiës gevaccineerd.

Het is de hoogste tijd voor haar For-ever home!
Juli 2019,

Helaas zijn beide honden 3 jaar terug gekomen op de stichting, omdat de nieuwe eigenaren niet meer voor ze konden zorgen na een scheiding. Nu ze weer bij ons is, gaan wij weer opzoek naar een gouden mandje voor deze lieve dame.

Lotje verblijft hier met James en Zus in de tuin en is dan ook sociaal met andere honden. We zoeken voor Lotje het liefst een plekje waar een andere hond aanwezig is. Dit is zij altijd gewend geweest en zal dit erg fijn vinden. 

Lotje is een actieve hond en vind het heerlijk om te wandelen en knuffelen. Omdat lotje al eerder herplaatst is geweest, is zij al bekend met het leven in een huis. Natuurlijk zal zij in een nieuwe situatie weer moeten wennen aan de omgeving en mensen. 

2016,

Lotje is een grote hond en geboren in 2016. De moeder van Lotje was een ketting hond. We hebben haar moeder gesteriliseerd en gevaccineerd en voor de pups: Jilly, Zara, Jimmie, Dex een nieuw huisje gezocht. Lotje is bij een gezin met twee kleine kinderen herplaatst samen met Gracy.

Bent u geïnteresseerd in Lotje? Klik dan op onderstaande button om naar het adoptie formulier te gaan! Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.