Lotje


Mei 2021 

 

Super goed nieuws Lotje is geadopteerd! We gunnen het haar, een geweldige hond. 

 

8 april 2021

Ervaringsverhaal geschreven vanuit het foster adres uit Nederland.

Toen Lotje bij ons werd gebracht was alles best wel spannend in een totaal nieuw land. Koud weer, 3 vreemde honden en ook nog een kat!

De eerste ontmoeting met onze honden en Lotje ging erg goed, ze werd vrijwel direct geaccepteerd.

Het werd al snel duidelijk dat Lotje een echte knuffelbeer is. Heel voorzichtig vroeg ze om aandacht, een kusje hier en een kusje daar. Wij noemen haar ook wel "gentle giant"! Groot van formaat maar ze is zo zacht en zo ontzettend vriendelijk.
Met (kleine) kinderen is ze ook geweldig, ze is echt de perfecte familie hond!

Katten zijn voor Lotje ook geen probleem, mits ze geen vlucht gedrag vertonen want dan is het natuurlijk heel leuk en spannend om erachter aan te gaan!

Lotje is naar vreemde mensen in het begin wat terug houdend. Zolang ze even rustig kan snuffelen, is dat zo veranderd en wil ze het liefst op je schoot kruipen!

Lotje is echt een lot uit de loterij, loopt buiten netjes mee aan de lijn en houdt van overal even rustig snuffelen.

Ze slaapt 's nachts bij de andere honden beneden en dit gaat erg goed. 'S ochtends begroet ze je ook uitgebreid!

Lieve Lotje verdient een mandje met een diamanten rand, ze is echt uniek en heeft zo je hart gestolen!


Update vanuit Nederland

5 april 2021 

Lotje verblijft sinds 28 februari 2021 in Nederland bij een ontzettend lieve foster. Ze woont samen met een kat, 2 kleine honden en een Westpointer ook uit Curacao. Ook nog 2 zonen een peuter een tiener zoon.

Het leven in een gezin gaat echt Fantastisch! Ze loopt keurig aan de riem en is inmiddels helemaal gewend, aan het leven in Nederland als huishond. 

 

We hopen spoedig een huisje voor haar te vinden, waar ze zich definitief mag hechten 


Naam Lotje
Geslacht Teefje (gesteriliseerd)
Ras Westpointer
Geboortedatum 01-03-2016
Op de opvang sinds Juli 2019, na 3 jaar terug op de opvang wegens scheiding
Karakter Lief, speels en sociaal
Kan mee aan de riem? Ja, super braaf
Verblijsplaats Nederland, 1 maart 2021 verhuisd naar haar fosteradres in Friesland
Formaat Groot voor een Westpointer. Gewicht: 25 a 30 kilo
Sociaal Kan met kinderen, kleine en grote honden. Katten die gewend zijn aan honden.

Lotje speelt dagelijks op de vlakte  

22 Januari 2021

Lotje is een familiehond. Ze snakt naar liefde en aandacht! Ze onzeker en heeft steun nodig van een geduldig lief mens. Bij voorkeur ook een voorbeeld huishond, waar ze zich aan kan optrekken.

Vandaag is ze bij de dierenarts op bezoek, voor het oppoetsen van haar gebit. Ook een bloedonderzoek, alles is goed!

Ze is vandaag gechipt en rabiës gevaccineerd.

Het is de hoogste tijd voor haar For-ever home!

Juli 2019

Helaas zijn beide honden, na 3 jaar terug gekomen op de stichting. Omdat de eigenaren niet meer voor ze konden zorgen na een scheiding. Nu ze weer bij ons is, gaan wij weer opzoek naar een gouden mandje voor deze lieve dame.

Lotje verblijft hier met James en Zus in de tuin en is dan ook sociaal met andere honden. We zoeken voor Lotje het liefst een plekje waar een andere hond aanwezig is. Dit is zij altijd gewend geweest en zal dit erg fijn vinden. 

Lotje is een actieve hond en vind het heerlijk om te wandelen en knuffelen. Omdat lotje al eerder herplaatst is geweest, is zij al bekend met het leven in een huis. Natuurlijk zal zij in een nieuwe situatie weer moeten wennen aan de omgeving en mensen. 

2016


Lotje is een grote hond en geboren in 2016. De moeder van Lotje was een ketting hond. We hebben haar moeder gesteriliseerd en gevaccineerd en voor de pups: Jilly, Zara, Jimmie, Dex een nieuw huisje gezocht. Lotje is bij een gezin met twee kleine kinderen herplaatst samen met Gracy.

Bent u geïnteresseerd in Lotje? Klik dan op onderstaande button om naar het adoptie formulier te gaan! Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.