Pablo


April 2023

 

Vandaag mocht Pablo op de foto bij de fotograaf. Kijk hem is Racen met zijn vriendinnetje Shakira! Ze zijn allebei nog opzoek naar een gouden mandje. Heb jij die klaarstaan? 


18 februari 2023

 

Pablo is een enorm sociale hond. Hij kan goed met andere honden en hij speelt graag met ze samen. Hij en Bonita zijn nog steeds beste vrienden. Ze zitten dan ook in hetzelfde verblijf. Ook Shakira hoort er hele bij. 

 

Hij wordt het liefst hele dagen door mensen geknuffeld. Pablo is mega goed in leguanen en ratten vangen. Een actieve leuke hond. 

 

Pablo is gecastreerd en genoeg gesocialiseerd om in een huisje te komen waar genoeg aandacht, liefde, en het liefst ook een ander speelmaatje is.

 


13-01-2022

 

Pablo is het vriendje van Shakira en Bonita en heeft ontzettend veel energie. Hij is dol op rennen en zeer mensgericht wanneer hij vertrouwen heeft opgebouwd!


Pablo draaide al snel bij, hij kwam langzaam dichterbij en wilde na een paar dagen het liefst de hele tijd knuffelen.

Pablo is speels en een grote lieverd, ook kan hij een enorme boef zijn, hij vindt kabels namelijk erg lekker!

Pablo woont nu samen met Shakira en Bonita. Hij is drie weken aan de Doxy geweest, krijgt binnenkort een bloedtest en zal worden gecastreerd.


September 2020

We hebben Pablo en zijn vriendje gezien tijdens een zwemwandeling bij de Sint Jorisbaai. Ze waren alle twee erg schuw en lieten ons niet in de buurt komen.

Zijn vriendje is door de dierenartsassistent gered, hij was blind en totaal verward. Ze was aan het wandelen met haar honden, toen de honden ineens raar gingen doen, vermoedde ze al dat er iets was. Haar honden hebben het hondje in een hoekje gedreven en zo is het hondje in het water terecht gekomen. De dierenartsassistent heeft hem gered en opgevangen.

Pablo was overduidelijk erg gestrest en bang. Hij rende verward heen en weer. We hebben besloten om Pablo te vangen met de vangkooi. Hij kwam super gestrest binnen, wilde ontsnappen en had enorm veel spanning. Bonita was er voor hem, zij is een dag eerder binnen gekomen op de Opvang en we vermoeden dat ze samen met het blinde hondje tegelijk zijn gedumpt.  Pablo verblijft nu samen met Bonita in de vrijwilligersstudio.

 

 

Adoptie een stap te ver? Word Baasje op Afstand van Pablo en krijg toegang tot Pippi's Club. Hierin plaatsen wij exclusieve updates, foto's en video's!