Scott

Scott is een middelgrote hond en geboren op 13-04-2018. Hij was nog maar een kleine pup toen hij bij ons op de opvang kwam. Hij is samen met zijn broertjes en zusjes gedumpt bij de St. Joris baai.  Al zijn broertjes en zusjes zijn ondertussen geadopteerd.

Inmiddels is Scott alweer 2 jaar oud en zoekt hij ook zijn eigen gouden mandje. Hij is een sociale lieve hond die bij nieuwe mensen eerst even de kat uit de boom kijkt. Hij kan dan nog een beetje verlegen zijn en we zoeken daarom iemand die veel thuis is om tijd te steken in het opbouwen van een band met Scott. Een positieve honden training is hierbij aangeraden. 

Scott is natuurlijk nog jong en houdt daarom erg veel van spelen met anderen honden. Hij komt ook tijdens het schoonmaken graag een knuffel halen om daarna te genieten van je aanwezigheid en de aandacht die hij krijgt. 

Bij ons loopt Scott heerlijk mee tijdens de wandelingen. Hij heeft de link gelegd tussen het tuigje aankrijgen en een wandeling maken. Hij word erg enthousiast bij het zien van de tuigjes. Scott heeft bij ons ook al losgelopen, we laten dan wel een lange lijn aan zijn tuig zitten zodat wij hem gemakkelijker kunnen pakken. Loslopen zal in Nederland pas na gewenning en training mogelijk zijn.

Donny, Nova, Liv, Mats en Scott zijn gedumpt bij Sint-Joris. Te zien op ons YouTube kanaal: 


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.