Bruintje


Bruintje is naar Nederland gevlogen 


Juli 2023

 

Vandaag is Bruintje naar een fantastische foster op Curaçao gegaan. Bruintje had even rust nodig en het was daarom heel fijn dat ze bij deze foster terecht kon! Bruintje is heel sociaal, vrolijk, lief, luistert goed en een echte knuffelkont! Bruintje is dus een echte gezelschapshond. Ze leert op dit moment om aan de riem te lopen en is daarna helemaal klaar voor adoptie! Heb jij een mandje voor haar klaarstaan?


Juli 2023

 

Bruintje is een hele sociale hond naar mensen, een echte allemans vriend. Ze is een enorm slimme hond die snakt naar uitdaging. Ze heeft dus veel hersenwerk nodig, anders raakt ze een beetje verveeld. Bruintje is al gewend om in huis te wonen, maar is nu opzoek naar haar eigen huis waar speciaal voor haar een gouden mandje klaarstaat! 


December 2022

 

Bruintje en haar mama waren beiden licht positief op karpattenziekte, een veel voorkomende ziekte onder de (straat)honden op Curaçao. Ze krijgen hier allebei doxycycline voor. Gelukkig konden ze vandaag  ook gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd worden!


15-11-2022

 

Vandaag werd Bruintje samen met haar mama gevonden bij Playa Canoa. We hebben ze natuurlijk meegenomen om aan te sterken. Huishond en vaste bewoner La Fiera was erg opzoek naar een maatje om mee te spelen dus Bruintje mag gezellig in huis komen wonen!


Naam Bruintje
Geslacht Teefje
Ras Westpointer
Geboortedatum 15-06-2022
Op de opvang sinds 15-11-2022
Karakter Vrolijk, speels, waaks
Kan mee aan de riem Ja
Adoptie 21 dagen na de rabiës-vaccinatie
Gewicht 24 kilo, verwachting ± 6 kilo
Verblijfplaats Adoptant, Nederland