Faye

Faye is samen met haar zusje Pip en broertjes Vic en Oro gedumpt bij de Sint Jorisbaai. Tamara, David en Hermano liepen terug naar huis van een zwemwandeling toen ze de vier puppy's tegenkwamen op de weg. Tamara nam ze mee en verzorgde ze, ze kregen te eten, mochten lekker slapen in een warm bedje en kregen bij Pippi's de kans om een onbezorgd puppy leven te hebben!

De pups hadden alle vier enorme diarree en hebben een periode van herstel moeten doorgaan, gelukkig zijn ze stuk voor stuk beter geworden en opgegroeid tot kleine Boefjes! Ze verbleven als jonge pups in de vrijwilligersstudio en toen ze sterk genoeg waren mochten ze in de tuin met Lilly. Zij ontpopte als super pleegmama voor de puppy's, ze gaf nog een beetje melk en verzorgde de pups als haar eigen. 

Faye is als eerste van de puppy's geadopteerd, door een super lief stel op Curaçao! Faye woont dus nog vlakbij de stichting met haar nieuwe familie. Ze heeft het super goed, heeft veel nieuwe hondenvriendjes gemaakt en haar liefde voor zwemmen ontdekt! Knappe puppy!

Meer weten over Faye?

Houdt onze website in de gaten!