Lilly

Lilly is heel getraumatiseerd bij ons op de Opvang gekomen. Ze is gedumpt bij de Sint Joris baai. Als mama zonder pups.. We hebben haar een tijdje gevoerd. Ze was erg schuw en bij een poging haar te vangen zette ze haar tanden in David. Een week later kwam ze rustig naar ons toe en leek ze graag met ons mee te willen. Ze stonk verschrikkelijk naar kadaver, echt een hoopje ellende.

Enkele dagen na Lilly kwamen de vier gedumpte pups Pip, Faye, Vic en Oro op de opvang. Ze waren erg triest zonder mama, Lilly was triest zonder pups. We besloten een familie te vormen van lotgenoten, dit werd ontzettend liefdevol omarmd door de pups en Lilly. Ze zoogde, sliep samen met de kleintjes en je zag haar herstel met de dag groeien. Het was voor ons een magisch moment hoe ze samen een gezin vormde! 


Lilly heeft afgesleten tanden, dit komt vermoedelijk door het leven in een kooi. Het ongelukkige leven in een kooi zorgt voor enorm veel stress. We zien bij honden die in een kooi hebben geleefd dat hun gebit in slechte conditie verkeerd, door het vele kauwen aan de tralies.


De eerste week heeft ze in rust gerevalideerd en is langzaam uitgebloeid tot een lieve, vrolijke hond! Ze houdt van aandacht, knuffels en kan niet wachten tot ze een gouden huisje heeft gevonden in Nederland. We zoeken een huisje waar zij geduldig wordt behandeld en waar ze in rust en met geduld wordt begeleid in het leven als huishond.


 

 

Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.