Romina

Romina is geadopteerd 

30 Januari 2021,

Foster Roos 

Vandaag zijn de geïnteresseerde adoptanten voor Romina  langs geweest, ze kwamen met z'n allen. We zijn samen een stuk gaan wandelen, Romina ging al gelijk naar ze toe, ze vond het uiteraard heel spannend maar zocht ze wel steeds op.


Het zijn hele lieve rustige mensen die haar echt de tijd willen geven. En snappen dat het een angstige hond is en dat ze haar liefde en tijd moeten geven. Ik heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed komt.


Wat ik ook een goed teken vond is dat ze een deken mee hadden genomen en hier achter gelaten hebben, dat haar geur daar aan kan komen en dat ze die dan mee kan nemen als ze naar hun verhuist😊

Aangekomen in Nederland 

15 Januari 2021,

La Toya en Romina slapen 5 sterren ⭐️ bij ons fosteradres in Rockanje.


Roos: Ik zit zelf op een stoel omdat de hondjes op de bank liggen🙈  Alleen maar liefde! 

Dankbaar! 

Romina was gedumpt bij de Sint Jorisbaai tijdens de Covid-19 dump.

Ze is heel lief en zachtaardig, wel wat verlegen. Loopt super braaf mee aan de riem! Heeft bij ons ook verschillende keren los gelopen tijdens een wandeling dat ging soepel. 

Vanaf 10 januari 2021 reist Romina samen met Simba naar Rockanje. Vanuit daar zullen ze herplaatst worden bij een fijn gezin, ook zijn vriendinnetje La Toya verblijft daar en heeft het onwijs naar haar zin. 


Naam Romina
Geslacht Teefje (gesteriliseerd)
Ras Westpointer
Geboortedatum +/- april 2018
Op de opvang sinds April 2020
Karakter Lief, rustig
Kan mee aan de riem? Ja
Verblijfsplaats Nederland, 9 januari 2020 verhuisd naar haar fosteradres in Rockanje
Gemiddelde Westpointer hoogte tot je knie, 20 kilo