Vaste bewoners

Wij hebben een aantal dieren die niet herplaatst worden. Ze zijn toch een groot onderdeel van de stichting. Op deze pagina lees je meer over deze dieren.


Tommy

Tommy was de eerste hond van Tamara. Hij is nu 8 jaar oud en uitgegroeid tot een mooie, actieve waakhond.

Lees hieronder meer over het verhaal van Tommy!


Zanzi

Zanzi heeft Tamara ook als puppy geadopteerd. Ze is geboren op straat, maar na een week werd ze opgevangen door een stichting samen met een ander nestje.

Lees hieronder meer over Zanzi!


Fenna

Fenna was het eerste rescuehondje van Tamara. Naar schatting komt ze uit 2011. Ze is gevonden tussen een berg afval en had daar uit de zakken gegeten. Ze is gevonden met veel verschillende ziektes waar ze gelukkig bovenop is gekomen.

Lees hieronder meer over Fenna!


Bowie

Bowie is in 2017 geboren met een zenuwbeschadiging waardoor hij zijn achterbeentjes slecht kon gebruiken. Hierdoor was hij niet sterk genoeg om bij zijn moeder te kunnen drinken. Hij is daarom bij Tamara terecht gekomen en zij heeft hem met de fles grootgebracht.

Lees hieronder meer over onze grote boef Bowie!


Eefje

Toen Eefje binnenkwam was ze kaal en nog maar heel klein. Ze is een tijdje geadopteerd geweest en nu vaste bewoner bij Tamara. Eefje is een eenkennig hondje, die heel wat heeft meegemaakt.

Lees hieronder meer over Eefje!


Nica

Nica is een al wat ouder hondje, ze is ontzettend lief, maar heeft de tijd nodig om je te leren kennen. Ze woont heerlijk haar eigen mandje onder de palapas. Tamara heeft Nica ternauwernood gered..  

La Fiera

La Fiera, is als een hele kleine puppy terecht gekomen bij Pippi's

Binnenkort meer over La Fiera..


Pelusa

Binnenkort meer over onze Pelusa..