Misty 

5-4-2024

Misty is een charmante hond met een hart van goud en een speelse geest die nooit vervaagt. Deze lieve viervoeter is altijd in voor een spelletje en heeft een onweerstaanbaar karakter dat iedereen om haar heen betovert.

Een van de meest opmerkelijke eigenschappen van Misty is haar vermogen om goed op te schieten met andere honden. Ze is sociaal en vriendelijk, waardoor ze gemakkelijk nieuwe vrienden maakt .Haar zachtaardige aard en speelse energie zorgen ervoor dat ze geliefd is bij zowel honden als mensen.

Maar Misty is niet alleen een sociale vlinder; ze heeft ook een avontuurlijke kant die gevoed moet worden. Ze verlangt naar nieuwe ervaringen en staat te popelen om de wereld te verkennen. Of het nu gaat om wandelingen door de natuur, uitstapjes naar het strand of het verkennen van nieuwe plekken in de stad, Misty is altijd klaar voor een nieuw avontuur.

 

 

Teefje, verblijft op Curaçao 

Ontmoet Misty, een prachtige hond met een ziel vol liefde en avontuur,  Geniet volledig van haar droomhuis  ons rescue center op Curaçao!

Misty is een ware schoonheid, met haar zachte ogen en speelse persoonlijkheid steelt ze al snel je hart. Ze is gek op knuffelen en geniet van avonturen in de buitenlucht. Misty heeft een zachtaardige en vriendelijke aard.

 

05-2023

Ben je net zo verliefd op deze puppy's als wij?

Deze 8 broertjes en zusjes waren slechts drie weken oud toen we ze samen met hun moeder ophaalden. We hebben voor ze gezorgd door ze te behandelen tegen vlooien en teken, ze een wormenkuur te geven en ze te wassen om schimmelinfecties te voorkomen. Dagelijks hebben we ze melk en puppybrokjes gegeven, waardoor ze nu opgroeien tot mooie, gezonde puppy's!

De vader van deze pups is een Dobermann en de moeder is een Westpointer. Dobermanns staan bekend om hun intelligentie, energie, loyaliteit, alertheid, moed, gehoorzaamheid en zelfverzekerdheid. Mama is erg vriendelijk, barst van de energie en is dol op mensen.