Spot

2-4-2024

🐾 Op zoek naar een thuis vol liefde! 🐾

Ontmoet Spot, met zijn drie spots, symboliseert hij de drie keer zoveel liefde die hij te bieden heeft. Spot werd gevonden, samen met zijn 3 lieve zusjes, gedumpt in een doosje.

Hoewel zijn zusje Lizzy al een warme thuis heeft gevonden in Nederland, verlangt Spot naar een thuis waar hij zijn liefdevolle hart kan laten stralen.

Zijn zachte aard en kalme manieren maken hem niet alleen een voorbeeldige puber, maar ook een ware vriend voor elk dier dat zijn pad kruist. Of het nu gaat om varkens, paarden of ezels, Spot straalt liefde uit in elke interactie.

Momenteel wacht Spot geduldig, op een thuis waar hij zijn dagen kan doorbrengen omringd door warmte en liefde.

Hij verdient een plekje in uw hart, waar hij voor altijd kan wonen. Hoewel hij momenteel alleen is, klopt zijn hartje vol verlangen naar een familie om te omarmen en te koesteren.

Help ons hem te omringen met de liefde die hij verdient, deel deze pist zoveel mogelijk.

Als u gelooft dat uw huis het perfecte thuis zou kunnen zijn voor Spot, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Laten we samen Spot's verhaal vervolledigen en hem laten zien wat het betekent om geliefd te zijn.

https://www.pippisopvang.com/dieren-ter-adoptie/honden

Met warme groeten,
van ons 🏡

11-10-2023

 

Met Spot, Juultje en Babetje gaat het gelukkig heel goed. Wel hebben zij wat zweren onder hun buikje, maar deze worden goed verzorgd! Ze zijn vrolijk en hebben veel energie!

Met het bruine pupje, Lizzy ging het de eerste dagen heel slecht. Ze was gedehydrateerd en volledig uitgeput. Ze wilde niet eten of drinken en lag vooral de hele dag als een zielig hoopje pup in elkaar gedoken. Ze liep heel wankel en moest na een klein stukje lopen heel lang bijkomen. We waren bang dat ze het niet ging halen...

De afgelopen dagen hebben we haar op elk vrije moment kleine beetjes gedwangvoerd. De eerste dagen moesten we dit zelfs nog ondersteunen met injecties vocht, omdat ze nog niet zelfstandig dronk en zich flink verzette tegen het spuitje in haar bekje. Verder hebben we haar vooral heel veel rust gegeven om aan te sterken.

Gelukkig gaat het inmiddels alweer veel beter! Ze drinkt weer zelfstandig en lopen gaat alweer veel minder wankel. Sinds vandaag eet ze zelfs weer zelfstandig! Ze is er nog niet, maar ze heeft weer wil om te leven dus we hopen dat ze kleine stapjes vooruit blijft maken! 


06-10-2023

 

Vandaag hadden we weer een zwemwandeling. Elke keer is dat toch weer spannend, zijn er weer nieuwe honden gedumpt? Moeten we weer met pijn in ons hart nee zeggen, omdat we echt bomvol zitten?

Op de terugweg kwamen er 4 moederloze puppy's naar ons toe gerend. Als oud vuil gedumpt door de mens en alsnog komen ze hulp zoeken bij de mens...

Mijn hoofd draaide meteen overuren... We zitten bomvol... Vorige week kwamen er natuurlijk ook alweer 2 pups bij (Sam en Rijk)... Ik red het al bijna niet qua werk met de huidige dieren... Om over het financiële gedeelte nog maar niet te beginnen...

Maar HOE zeg je nee als er 4 pups van nog geen kilo op je af komen rennen, vragend om hulp...? Laat je ze dan aan hun lot over?

Ik kon het niet... Dus bij deze onze nieuwe aanwinst... 4 nieuwe pups...