Teun

 

 

 

 

November 2020

Teun is een nieuwsgierige kater maar nog wel gereserveerd.  Met liefde en vertrouwen, zal je zijn vertrouwen gaan winnen! We zoeken dan ook iemand die hier de tijd voor neemt, met alle geduld van de wereld. Zijn broer Nozem en zus Nina wonen in Nederland en zijn zeer sociaal.

Teun is gecastreerd en gevaccineerd. Hij heeft prachtige groene ogen. Zijn moeder is een poes zie zo slim was om haar kitten bij Pippi's in de struiken groot te brengen. We ontdekte ze pas toen ze al een week of 12 waren. Jammer anders hadden we ze jong al kunnen socialiseren in onze overdekte kattentuin.  

Teun kwam samen met zijn mama, broer en zussen op de opvang. De kittens waren nog heel klein, schuw en angstig. Moeder poes was totaal niet gewend aan mensen. Ze zijn door de dierenarts getest op aids en leukemie. Gelukkig negatief! De hele familie is gevaccineerd en geholpen, zodat ze zichzelf niet meer kunnen voortplanten. Mama poes was erg ongelukkig in gevangenschap, ze is na 3 maanden vrijgelaten in de natuur. Soms komt ze nog even op bezoek, om te eten en drinken. Wanneer iedereen rustig slaapt komt ze op het terrein, er staat altijd een bakje eten voor haar klaar op de kattentuin.