Zusje

Februari 2021

Zusje is een nieuwsgierige poes voor ons een mega knuffeldier maar moet zeker wennen aa nieuwe verzorgers. Je zal haar vertrouwen gaan winnen met geduld! 

We zoeken iemand die hier de tijd voor neemt met alle geduld van de wereld. Haar broer Nozem en zus Nina wonen in Nederland en zijn zeer sociaal.

Zusje is gesteriliseerd en gevaccineerd. Ze heeft prachtige groene ogen. Moeder poes heeft besloten haar kitten bij Pippi's in de struiken groot te brengen. We ontdekte ze pas toen ze al een week of 12 waren dat was jammer anders hadden we ze jong al kunnen socialiseren, in onze overdekte kattentuin.  


Zusje werd in de natuurlijke haag op het rescuecenter geboren. Toen ze gingen rondlopen werden ze opgemerkt. We hebben ze toen direct gevangen met een vangkooi. Na een tijdje van gewenning zijn een broer Nozem en zus Nina naar Nederland vertrokken. Mama is na haar sterilisatie, vaccinaties en antivlooien behandeling weer vrijgelaten omdat ze extreem angstig was voor mensen. Ze zijn door de dierenarts getest op aids en leukemie. Gelukkig negatief! De hele familie is en geholpen, zodat ze zichzelf niet meer kunnen voortplanten. Uiteraard ook gevaccineerd.