Angel


Juli 2023

 

Helaas moeten we opzoek naar een nieuwe forever home voor onze Angel. Dit lag totaal niet aan haar, maar helaas is er onverwachts iets veranderd in de situatie van haar adoptanten. Heb jij een gouden mandje voor haar klaar staan? Angel is doof, maar ze is zo leuk! Erg aanhankelijk en een echt knuffeldier.  Ze kan bij katten en geniet enorm van het spelen met de andere jonge hondjes bij de foster. Wel heeft Angel verlatingsangst. We zijn dus opzoek naar iemand die veel met haar thuis kan zijn.

Je kan eventueel kennis met haar maken bij onze foster in Nederland!


Juni 2023

 

Angel maakt het goed in Nederland! Ze moet natuurlijk wennen aan alle nieuwe indrukken, maar wij zijn erg trots op onze kleine meid!


17-06-2023

 

Vandaag is de grote dag voor Angel, ze vliegt naar Nederland! We hebben haar verzorgd, laten aansterken en nu is het tijd voor haar volgende stap. We gaan haar enorm missen, maar het is voor een heel goed doel!


11-06-2023

 

Angel heeft erg genoten van haar ontbijt! Of is het misschien toch wat zwaar gevallen hahaha? Wat een ontzettend leuke hond is ze toch. Helaas gaan we binnenkort afscheid van haar nemen, want ze mag naar Nederland!


23-03-2023

 

Angel heeft gezelschap gekregen van Sunsetpup Lissy! Ze zitten nu beiden in de vrijwilligersstudio om te socialiseren. Ook zoeken ze beiden nog een forever home! Heb jij een gouden mand klaarstaan voor deze lieve dametjes? 


12-03-2023

 

Angel had een mega wormenbuik. Een ontwormingsbeurt en een poepexplosie later is de wormenbuik helemaal verdwenen. Wat een verschil he!


11-03-2023

 

Moederziel alleen liep deze arme pup op straat. Ze liep zo onze armen in dus konden we haar natuurlijk niet laten lopen. We hebben haar Angel genoemd. Ze heeft koorts, schimmel en een mega wormenbuik. Hier gaan we haar tegen behandelen en wanneer ze helemaal opgeknapt is, gaan we een gouden mandje voor haar zoeken!