Sem

26-03-2024

Sem is langzaam kennis aan het maken bij zijn nieuwe baasjes! En dat gaat super goed, we doen dit langzaam aan zodat de nieuwe baasjes een goed idee krijgen hoe de hond is. En Sem langzaam aan kan wennen aan de nieuwe baasjes!

DogFosterCindy 

Een enorme lieverd. Een grote knuffelkont!

Geef jij hem het vertrouwen dan durft hij de wereld aan! Wandelen aan de riem gaat super. Hij loopt gewoon aan een halsband of lekker los (natuurlijk pas na verloop van tijd). Sem leert snel en doet het graag heel goed, hij geniet van beloningen en daarom luistert hij ook super goed. Het is geen haantje de voorste. Hij kijkt graag eerst even de kat uit de boom.

Hij kan goed samen met andere honden en katten. Sem zou goed samen met een andere hond kunnen wonen mits deze niet onzeker is.

Paarden zijn leuk op een afstandje.

Hij kan paar uurtjes alleen thuis blijven dat gaat goed, is dan los en kan het hele huis door. Hij moet wel wat te doen hebben, een lekker bot om op te kauwen anders heb je kans dat die dingen in huis pakt.

In de auto vind hij erg gezellig want dat betekend voor hem vaak leuke dingen, bijvoorbeeld naar de bossen.

Bezoek vindt hij prima alleen als die meteen aandacht willen geven vindt hij dat niet fijn. Je moet hem gewoon laten en dan komt hij vanzelf. Of een aparte ruimte waar hij zich kan terugtrekken doet hem soms goed. (Dit wordt steeds beter en gaat steeds sneller op mensen af

Altijd kinderen in huis zijn te onvoorspelbaar voor hem dus daar plaatsen we hem liever niet bij ook komen daar ook meestal meer mensen over de vloer

Wil jij kennismaken met deze ontzettende leukerd? Neem dan contact op

Wanneer je op een hond reageert is dat geheel vrijblijvend. Je wordt gecontacteerd en vanuit beide kanten is er ruimte voor vragen. Een juiste plaatsing is het allerbelangrijkste!

Bedankt voor het delen van Sem! 


Sem & AngelOp 3 mei 2023 hebben we een bijzondere stap gezet in het leven van de Sunset pups Sem & Zoë. Vandaag zijn ze naar een foster in Nederland gevlogen, waar ze zullen worden opgeleid tot geweldige huishonden. Hun nieuwe thuisbasis wordt Rockanje, waar ze alle liefde en training zullen ontvangen die ze verdienen.

Deze stap is een belangrijk onderdeel van ons streven om voor elk dier een liefdevol thuis te vinden. Vanuit Rockanje zullen we hun adoptieproces begeleiden, zodat ze uiteindelijk de perfecte families kunnen vinden om de rest van hun leven mee door te brengen.

We zijn ontzettend dankbaar voor de steun en het vertrouwen van onze gemeenschap, die dit mogelijk heeft gemaakt. Samen maken we een verschil in het leven van deze bijzondere pups, en we kunnen niet wachten om ze te zien gedijen in hun nieuwe omgeving.

Blijf op de hoogte voor updates over Sem & Zoë's avonturen in Rockanje en voor meer kansen om betrokken te raken bij ons belangrijke werk. Samen zorgen we ervoor dat elke pup een kans krijgt op een gelukkig leven.


Op 24 februari 2023 willen we graag een update delen over onze lieve puppy's, die met elke dag groter en sterker worden! Neem bijvoorbeeld Sem, een van onze schattige pups, die al uitgroeit tot een prachtige hond.

Sem is nog steeds op zoek naar zijn forever home, waar hij alle liefde en aandacht kan krijgen die hij verdient. Ben jij op zoek naar een nieuwe trouwe vriend? Heb je een gouden mandje klaarstaan voor deze lieve pup?

Als je denkt dat Sem de perfecte aanvulling zou zijn op jouw gezin, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Sem de warme thuis vindt waar hij naar verlangt en waar hij voor altijd geliefd zal zijn.

Laten we Sem helpen zijn droom te verwezenlijken en hem een geweldig thuis te bieden waar hij voor altijd deel uitmaakt van de familie! 🐾


Op 19 december 2022 was het een bijzondere dag voor onze puppy's - ze mochten eindelijk naar buiten! Na een uitdagende periode waarin ze behandeld werden voor giardia en in quarantaine moesten blijven, was het moment eindelijk daar voor deze kleine schatten om de wereld buiten te verkennen.

De afgelopen weken waren intens, met veel zorg en aandacht voor hun gezondheid. Onze dagen waren gevuld met wc-papier, vuilniszakken, vuile was, ontsmettingsmiddelen en medicatie. Maar elke inspanning was het meer dan waard, want kijk eens naar die knappe kopjes! Hun vrolijke ogen en kwispelende staarten laten zien hoe dankbaar ze zijn voor de liefde en zorg die ze hebben ontvangen.

Nu ze eindelijk de kans krijgen om buiten te spelen en te genieten van de frisse lucht, kijken we vol vreugde toe hoe ze hun eerste stappen zetten in de grote wereld. Het is een moment van vreugde en dankbaarheid, en we kunnen niet wachten om te zien hoe deze puppy's gedijen en opgroeien tot sterke, gezonde honden.

Dank aan iedereen die heeft geholpen tijdens deze uitdagende periode. Samen hebben we ervoor gezorgd dat deze puppy's de beste start in het leven hebben gekregen. Op naar vele avonturen en gelukkige momenten samen! 🐾


 

 

Op 25 november 2022 tijdens onze Sunset wandeling hebben we een bijzondere ontdekking gedaan: vijf moederloze en gedumpte puppy's die dringend hulp nodig hadden. Het was een hartverscheurende situatie, maar we konden niet toekijken en ze aan hun lot overlaten.

Met liefde en mededogen hebben we besloten om deze kleine schatten mee te nemen en voor ze te zorgen. Hoewel de omstandigheden triest waren, bracht het vinden van deze puppy's ook een sprankje hoop met zich mee - de hoop op een nieuw begin, een kans op een beter leven.

Nu zijn deze puppy's veilig bij ons en krijgen ze de zorg en liefde die ze zo hard nodig hebben. We zullen er alles aan doen om hen te helpen gedijen en opgroeien tot gelukkige en gezonde honden. Maar we kunnen dit niet alleen. We roepen onze gemeenschap op om ons te steunen in dit belangrijke werk, zodat we samen deze puppy's een tweede kans kunnen geven.

Dank aan iedereen die betrokken is bij ons streven om deze puppy's te redden en een betere toekomst te bieden. Samen kunnen we het verschil maken en laten zien dat compassie en zorgzaamheid geen grenzen kennen. 🐾