Pip

Pip is samen met haar zusje Faye en broertjes Vic en Oro gedumpt bij de Sint Jorisbaai. Tamara, David en Hermano liepen terug naar huis van een zwemwandeling toen ze de vier puppy's tegenkwamen op de weg. Tamara nam ze mee en verzorgde ze, ze kregen te eten, mochten lekker slapen in een warm bedje en kregen bij Pippi's de kans om een onbezorgd puppy leven te hebben!

De pups hadden alle vier enorme diarree, waren flink ondervoed en hebben een periode van herstel moeten doorgaan, gelukkig zijn ze stuk voor stuk beter geworden en opgegroeid tot kleine Boefjes! Ze verbleven als jonge pups in de vrijwilligersstudio en toen ze sterk genoeg waren mochten ze in de tuin met Lilly. Zij ontpopte als super pleegmama voor de puppy's, ze gaf nog een beetje melk en verzorgde de pups als haar eigen. 

Lieve Pip stal al snel iemands hart en mocht als eerste naar Nederland vliegen van de puppy's! Ze woont bij een super lieve familie, waar ze heerlijk mag opgroeien en met liefde wordt behandeld! Helaas is Pip sinds oktober 2021 weer terug bij ons op de opvang. We zoeken een nieuw thuis waar ze oud mag worden bij een liefdevol gezin. 

 

Meer weten over Pip?