Pip

Januari 2023

 

GOED NIEUWS Pip is geadopteerd 

 

27-12-2022

 

Update vanuit haar foster in Rockanje;
Pip is een energieke, vrolijke en ongelofelijk lieve hond. Ze is een 2-jarig gesteriliseerd teefje. Ze is zindelijk, loopt goed mee aan de riem en kan op rustige plekken makkelijk los lopen. Ze luistert goed. Ze vindt nieuwe mensen soms een beetje spannend maar doet absoluut niet lelijk, ze houdt zich dan een beetje op de achtergrond totdat ze mensen beter kent en vertrouwd. Ze is gek op spelen en aandacht. Ze heeft echt haar beweging nodig want anders raakt ze verveeld en is ze druk in huis. Ze verblijft nu in een huis bij poezen maar dit is niet een hele goede match, ze plaagt ze. Het is dus beter als ze bij mensen geplaatst wordt die geen poezen hebben. Ze speelt wel heel graag met andere honden en is daarin zeer sociaal.

 


Naam Pip
Geslacht Teef
Ras Westpointer
Geboortedatum 10-07-2020
Op de opvang sinds Mei 2020
Karakter Speels, dol op racen, verlegen naar onbekenden
Kan mee aan de riem Loopt keurig aan de riem
Adoptie Ja, zeer geschikt!
Gewicht 17 kilo
Verblijfsplaats Rockanje Nederland okt 2022


Pip is samen met haar zusje Faye en broertjes Vic en Oro gedumpt bij de Sint Jorisbaai. Tamara, David en Hermano liepen terug naar huis van een zwemwandeling toen ze de vier puppy's tegenkwamen op de weg. Tamara nam ze mee en verzorgde ze, ze kregen te eten, mochten lekker slapen in een warm bedje en kregen bij Pippi's de kans om een onbezorgd puppy leven te hebben!

De pups hadden alle vier enorme diarree, waren flink ondervoed en hebben een periode van herstel moeten doorgaan, gelukkig zijn ze stuk voor stuk beter geworden en opgegroeid tot kleine Boefjes! Ze verbleven als jonge pups in de vrijwilligersstudio en toen ze sterk genoeg waren mochten ze in de tuin met Lilly. Zij ontpopte als super pleegmama voor de puppy's, ze gaf nog een beetje melk en verzorgde de pups als haar eigen. 

Lieve Pip stal al snel iemands hart en mocht als eerste naar Nederland vliegen van de puppy's! Ze woont bij een super lieve familie, waar ze heerlijk mag opgroeien en met liefde wordt behandeld! Helaas is Pip sinds oktober 2021 weer terug bij ons op de opvang.

We zoeken een nieuw thuis waar ze oud mag worden bij een liefdevol gezin. 
Pip is een hele actieve hond.