Vic

Vic is samen met zijn broer Oro en zijn zusjes Pip en Faye gedumpt bij de Sint Jorisbaai. Tamara, David en Hermano liepen terug naar huis van een zwemwandeling toen ze de vier puppy's tegenkwamen op de weg. Ze zagen er eerst maar drie, maar hoorde nog een geluid wat verderop.. Dit was Vic! Hij was de berm opgeklommen en liep daar bang en alleen rond. Gelukkig werd ook hij gevonden en gered. Tamara nam ze mee en verzorgde ze, ze kregen te eten, mochten lekker slapen in een warm bedje en kregen bij Pippi's de kans om een onbezorgd puppy leven te hebben!

De pups hadden alle vier enorme diarree, waren erg ondervoed en hebben een periode van herstel moeten doorgaan, gelukkig zijn ze stuk voor stuk beter geworden en opgegroeid tot kleine Boefjes! Ze verbleven als jonge pups in de vrijwilligersstudio en toen ze sterk genoeg waren mochten ze in de tuin met Lilly. Zij ontpopte als super pleegmama voor de puppy's, ze gaf nog een beetje melk en verzorgde de pups als haar eigen.

Vic is vanaf het begin al de grootste van de vier. Toen ze gewogen werden, kwam er zelfs uit dat hij het dubbele gewicht woog van Pip (de kleinste)

We denken dat Vic bij een ander nestje hoorde, of een andere papa heeft dan de rest. Hij is wat groter en is qua karakter anders dan de drie. Vic heeft langer de tijd nodig gehad om te wennen aan mensen. Hij is wat verlegen en kijkt eerst goed de kat uit de boom.

 

Vic vliegt binnenkort met zijn broer Oro naar Nederland, waar allebei de baasjes op hen staan te wachten!

 

Meer weten over Vic?

Houdt onze website in de gaten!