Cola


Hallo iedereen!

Mijn naam is Cola. Dat klopt mijn naam is net als het drankje! Ik ben in 2015 geboren, tenminste... Dat denk ik. Ik heb in mijn leven heel veel puppy's gehad. Ze denken hier dat ik gebruikt ben als fokteef. Daarbij zijn mijn oren afgeknipt, waardoor ik er misschien een beetje gek uit zie. Ook denken ze dat ik ben gebruikt voor hondengevechten. Zelf weet ik het niet meer zo goed en ik wil er liever ook niet meer aan terugdenken, want mijn nieuwe leven is veel leuker!

Ik ben dus uiteindelijk op straat terecht gekomen, omdat ik was gedumpt bij de St. Joris baai. Ik vond dit helemaal niet leuk en ik had het zo ontzettend warm. Ik had honger en dorst en ging opzoek naar eten en drinken. Er kwamen mensen en die hebben een gekke kooi neergezet waar eten en drinken in stond. Ik vond dit een beetje gek, maar na 2uur nadenken, besloot ik dat toch maar is te proberen. Toen ik er in zat klapte de kooi ineens dicht... Ik was doodsbang. Gelukkig kwamen de mensen die hem neer hadden gezet snel bij mij kijken. Eerst was ik een beetje overprikkeld, maar ik merkte al snel dat ze mij wilden helpen. 

Op de opvang ben ik lekker afgekoeld met een tuinslang en daarna mocht ik lekker in de bunkertuin met veel schaduw. Ze gaven me een bak met heerlijk vers water en een bak met brokjes en blikvoer. Ik kwam hier gelukkig wel van tot rust. Ik vond deze mensen eigenlijk best wel gezellig!

Toen ik aankwam, had ik een ontstoken oog. Ze dachten dat mijn oog niet meer zou herstellen, maar ik heb Colapower dus die is boven verwachting goed hersteld! Ik heb alleen nog wel een litteken op mijn lens, waardoor ik met dat oog niet meer zo goed kan zien. Het doet gelukkig geen pijn meer, dus ik heb hier geen last van. Ik noem het zelf liever mijn piraten oog. Klinkt wel stoer of niet dan?

Weet je wat ik echt super leuk vind? Met een balletje spelen en wandelen! Spelen met Stoffer en Scott vind ik ook super leuk. Mijn allerbeste vriend is Stoffer. Met hem kan ik uren rollebollen en spelen. Knuffelen met mensen vind ik ondertussen ook heel gezellig. Zolang de mensen lief voor mij zijn, ben ik lief voor hun!

Ik vind het super lief dat jullie mijn baasjes op afstand willen zijn! Door jullie kunnen de lieve mensen die voor mij zorgen mijn eten en preventiemiddelen betalen. Hierdoor kan ik elke dag weer mijn buikje heerlijk rond eten!

Dat was het weer voor vandaag! Ik ga snel weer spelen met Stoffer en jullie horen snel weer wat van me!

Liefs van Cola