Nala

28 februari 2021

Update baasjes in Nederland 

Ze is xooooooo ondeugend! Haar hele lijfje beweegt als ze je ziet, is altijd 24/7 zooooo blij we kunnen ons serieus geen blijer ei voorstellen! Wat een verrijking van ons leven! Lieve NALA

17 Augustus 2020

Nala is geadopteerd 

April 2020

 

Nala is ernstig gewond bij ons op de Opvang terecht gekomen, ze was gedumpt bij de Sint Jorisbaai. Maandenlang lag ze verstopt onder een boom en blafte als ze ons zag aankomen. Ze is een sterk en dapper hondje want ze wist vanaf haar veilig afstand onze aandacht te trekken voor eten en drinken.

Wij weten zeker dat ze door het vuur gaan als ze je vertrouwt.

 

Omdat er tijdens de Covid-19 Lockdown veel mensen werkloos raakte werden er massaal honden gedumpt. Nala was niet opgewassen tegen al die andere honden en werd, op een dag zwaargewond gevonden door Tamara. Ze wist de aandacht te trekken door hard te huilen. Romina en Simba sprongen van de stress ook in de auto bij Nala, natuurlijk mochten ze mee. Want nooit eerder hebben we ze kunnen aanraken. Die dag was een hel voor de honden, de situatie was zwaar uit de hand gelopen!

 

Ze is heel sociaal met andere dieren, in de tuin verbleef ze met Gina, Pippa en King. Nala heeft de voorkeur zichzelf terugtrekken wanneer prikkels te veel worden voor haar. Als ze eenmaal vertrouwen heeft, is Nala een opgewekt en energiek hondje.

 

 


Exclusief verhaal "Baasjes Op Afstand" via Pippi's Club

Hoihoi,

Ook ik ben gevraagd of ik me even wilde voorstellen aan mijn lieve baasjes op afstand en natuurlijk wil ik dat! Ik ben Nala en ik ben in 2018 geboren denken ze. Zelf weet ik het eigenlijk ook niet zo goed meer... 

Ik ben helaas net als veel van mijn vriendjes en vriendinnetjes hier op straat terecht gekomen. Ik heb maanden onder een boom bij de Sint Joris baai geleefd. Ik verstopte me altijd voor iedereen, maar als ze te dicht in de buurt kwamen, begon ik te blaffen. Ik was enorm bang en hoopte dat ze dan niet dichterbij zouden komen.

Er werden steeds meer honden gedumpt bij mij in de buurt. Eerst leek het me wel gezellig, maar toen kreeg ik ruzie met een andere hond. Ik ben daarin erg verwond geraakt. Ik ben toen onder een boom gaan liggen, want ik kon echt niet meer. Toen Tamara weer een keer kwam kijken bij de Sint Joris baai, hebben Simba en Romina Tamara naar mij gebracht. Gelukkig heeft Tamara mij toen geholpen.

Ik kreeg een antibiotica kuur en ze hebben mijn wonden goed verzorgd. Ik was nog steeds doodsbang voor mensen, en ik voelde me eigenlijk niet zo op mijn gemak. Toen heb ik kennisgemaakt met Perla. Perla heeft mij geleerd dat mensen helemaal niet zo eng, maar juist heel gezellig zijn! Zij heeft me echt weer helemaal opgevrolijkt. 

Inmiddels zijn al mijn wondjes gelukkig helemaal genezen en geniet ik weer vol op van het leven! Laatst mocht ik mee gaan wandelen, omdat ik het al zo goed deed op de opvang. Het leek me een leuk avontuur, maat toen herkende ik de plek. Hier was ik ook gedumpt en zo erg gebeten. Ik vond het doodeng. Gelukkig hoefde ik toen niet perse mee te wandelen en mocht ik in de auto blijven. Ik vind die plek gewoon nog te spannend, maar daar kom ik vast wel een keer overheen.

Ik ben super blij dat jullie mijn baasje op afstand willen zijn! Door jullie kan ik elke dag mijn buikje rond eten en krijg ik maandelijks mijn preventiemiddelen. Enorm bedankt daarvoor!

Ik ga weer verder spelen met mijn vriendjes en vriendinnetjes, maar jullie horen snel weer van mij!

Doeegg!