Nala

Nala is geadopteerd! Ze woont bij haar nieuwe familie en voelt zich helemaal thuis, ze heeft echt haar platina mandje gevonden!

 

Nala is ernstig gewond bij ons op de Opvang terecht gekomen, ze was gedumpt bij de Sint Jorisbaai. Maandenlang lag ze verstopt onder een boom en blafte als ze ons zag aankomen. Ze is een sterk en dapper hondje want ze wist vanaf haar veilig afstand onze aandacht te trekken voor eten en drinken.

Wij weten zeker dat ze door het vuur gaan als ze je vertrouwt.

 

Omdat er tijdens de Covid-19 Lockdown veel mensen werkloos raakte werden er massaal honden gedumpt. Nala was niet opgewassen tegen al die andere honden en werd, op een dag zwaargewond gevonden door Tamara. Ze wist de aandacht te trekken door hard te huilen. Romina en Simba sprongen van de stress ook in de auto bij Nala, natuurlijk mochten ze mee. Want nooit eerder hebben we ze kunnen aanraken. Die dag was een hel voor de honden, de situatie was zwaar uit de hand gelopen!

 

Ze is heel sociaal met andere dieren, in de tuin verbleef ze met Gina, Pippa en King. Nala heeft de voorkeur zichzelf terugtrekken wanneer prikkels te veel worden voor haar. Als ze eenmaal vertrouwen heeft, is Nala een opgewekt en energiek hondje.

 

 


Meer weten over Nala?

Houd de website in de gaten voor updates over Nala!