Pippa


Juli 2023

Geweldig nieuws voor Pippa! Hij is geadopteerd en heeft zijn gouden mand gevonden. Een huisje voor zichzelf waar hij alle rust en aandacht krijgt van zijn baasjes. Wat zijn we blij voor hem!


CRISISOPVANG PIPPA

Ben jij:

  • De hele dag thuis
  • Zonder andere huisdieren
  • Net als Pippa dol op wandelen

Heb jij eindeloos geduld en een groot dierenhart, help ons uit de brand!!!

 

Pippa leefde jaren lang op straat en kon nergens terecht. Hoefwijzer en Pippi’s Opvang helpen hem en nemen hem mee naar de opvang. Pippa was hier bij ons een relaxte hond en draaide fantastisch mee met de andere 100 dieren.

Hij werd geadopteerd en al vrij snel bleek dat er teveel prikkels waren bij zijn adoptie adres. Pippa is nu al een tijdje opgevangen bij ons foster adres in Rockanje in Nederland. Hier loopt hij compleet over door de poezen, reutjes en alle andere dieren. De werkzaamheden van de familie liggen stil, het is absoluut een onhoudbare situatie.

Pippa is ongeveer 6 jaar en doof. Sloopt niks, loopt braaf aan de riem. Hij is bijzonder met zijn twee kleuren ogen en Pippi Langkous stippels. Helaas ook grote littekens van een ingegroeide halsband en hete olie maar die wonden zijn volledig genezen en zorgen absoluut niet voor hinder of extra zorg.

Deze knuffelkont zit/slaapt het liefst rustig naast je op de bank, samen slapen, eten, knuffelen, wandelen. Hij is zo intens gelukkig bij een dierenvriend, waar hij alle aandacht krijgt waar hij zo naar snakt. Hij raakt in paniek, wanneer hij er alleen voor staat en hij uit dat in blaffen. Typisch verlatingsangst, hiervan kan hij herstellen maar dat kost tijd en engelen geduld.

Terughalen naar Curaçao is onrealistisch. Hij heeft rust nodig! Geen reis in een vliegtuig, met alle stress die daarbij komt kijken. Dat is absoluut geen oplossing.

 

Hij heeft simpelweg liefde nodig...  We zijn opzoek naar een kleine speld in een enorme hooiberg. Iemand die veel thuis is, zonder andere huisdieren en begrijpt dat Pippa engelengeduld nodig heeft. Een tijdelijke foster of een forever home voor Pippa.

 

Wie is er voor lieve Pippa, omdat het niet meer gaat...?