Mamamia


September 2023

Mamamia is geadopteerd! We zijn heel bij voor haar!


Juli 2023

 

Helaas is Mamamia weer terug bij onze vaste foster in Rockanje. Er bleef ondanks hulp van een gedragstrainer spanning tussen Mamamia en het kindje van de nieuwe eigenaren. Hierdoor konden ze niet rustig in dezelfde ruimte zijn. We hebben er daarom in overleg voor gekozen dat het verstandiger is als Mamamia naar onze foster gaat, zodat ze weer even tot rust kan komen. Vanuit hier gaan we dan opzoek naar een rustiger huisje voor haar zonder (kleine) kinderen. 

Heb jij geen (kleine) kinderen en ben je opzoek naar een leuke hond? Dan is Mamamia misschien wel iets voor jou! Kennismaken kan in Rockanje. 


30-04-2023

 

Whoehoee! Mamamia is geadopteerd! Wat zijn we blij voor haar! Mamamia kreeg bezoek tijdens onze Meet & Greet en de baasjes werden verliefd op haar en Pippa. Pippa was al Rabies gevaccineerd en kon daarom meteen meevliegen naar Nederland. Mamamia moet nog even wachten tot na de 21 dagen. We zoeken voor haar een vluchtbegeleider en daarna gaat ze ook naar haar gouden mandje in Nederland. 

Deze foto's zijn net voor de adoptie gemaakt voor door een fotograaf. Wat is ze een mooie hond he?


24-12-2023

 

Mamamia vermaakt zich prima in de opvang! Kijk haar blije koppie eens!


December 2022

 

Bruintje en haar mama waren beiden licht positief op karpattenziekte, een veel voorkomende ziekte onder de (straat)honden op Curaçao. Ze krijgen hier allebei doxycycline voor. Gelukkig hadden ze ook geen hartworm. Ze konden vandaag  ook gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd worden! Toen wij ze kwamen halen bij de dierenarts, was dit het eerste beeld van Mamamia. Wij moesten er stiekem een beetje om lachen. 


15-11-2022

 

Mama en dochter woonden al een tijdje bij Playa Canoa, aan hun lot overgelaten... Wij konden ze daar niet achterlaten dus vandaag hebben we Mamamia samen met haar dochter Bruintje meegenomen. Ze wonen nu bij ons op de opvang. Ze zijn allebei enorm mensgericht. Mama wilde ons niet meer loslaten. Ze begreep precies wat haar overkwam en was enorm dankbaar!