Valentijn Dumppups Sint Jorisbaai

29 maart 2021 

 

Inmiddels zijn alle pups geadopteerd. Fantastisch nieuws alle 6 de pups hebben de 3e vaccinatie gehad, zijn gechipt en rabiës gevaccineerd. Vluchtbegeleiders zijn geregeld, op naar een geweldig leven in Nederland. 

 

8 maart 2021 

Wat een fantastisch nieuws!

Louigi, Kiki, Luc en Sunny zijn geadopteerd en vertrekken naar Nederland. Waar een liefdevol huisje op ze staat te wachten, waar ze zeer welkom zijn om op te groeien als een gelukkig huishond. 

Voor Gigi en Kiwi zoeken wij nog een For-ever home 

 

17 februari 2021

Tijdens een zwemwandeling met de paarden en ezels liepen wij langs de gedumpte pups. Ze waren moederziel alleen achtergelaten bij een berg afvalhout. We konden niet anders dan onze hulp aanbieden aan deze mini pups van net 1 kilo, zonder mama. Wat zal moederhond bezorgd zijn om haar kinderen. Waarschijnlijk is ze over een paar maanden weer moeder, we hadden haar graag laten steriliseren. Helaas geen spoor van de eigenaar!

Wij gaan de pups met veel liefde verzorgen, en natuurlijk herplaatsen bij een liefdevol gezin. 

Ze zijn geschat op 7 weken, geen rashonden wij noemen de straathonden Westpointers. Naar schatting middelmaat hondjes met een gewicht van ongeveer 20 kilo. Half april zijn ze volledig gevaccineerd en klaar om naar Nederland te vliegen.

Wat zijn ze leuk en schattig! 

 

Hierboven zien jullie: Reutje Luigi (zwart met wit streepje op neus), teefje Sunny (bruin) en Teefje Kiwi

Hierboven zien jullie: Teefje Kiki (wit streepje op neus), reutje Luc (bruin) en teefje Gigi