Angel


Dec 2023

 

Maak kennis met Angel, in Rockanje, onder de liefdevolle zorg van Roos. Angel is niet alleen extreem sociaal met andere honden, maar ze heeft ook een speciale band met katten. Haar enthousiasme voor wandelingen is aanstekelijk, en ze geniet ervan om de wereld te verkennen aan de zijde van haar verzorgers. Angel brengt echter ook haar zachte kant naar voren: ze heeft wat extra ondersteuning nodig, als het op alleen zijn aankomt die krijgt ze volledig. Ze is doof en heeft verlatingsangst. 


Juli 2023

 

Helaas moeten we op zoek naar een nieuw blijvend thuis voor onze lieve Angel. Dit heeft niets te maken met haar, maar er is onverwacht iets veranderd in de situatie van haar adoptanten. Heb jij misschien een gouden mandje voor haar beschikbaar? Angel is doof, maar zo'n geweldig meisje! Ze is ontzettend aanhankelijk en dol op knuffelen. Ze kan goed opschieten met katten en vindt het heerlijk om met andere jonge hondjes te spelen bij haar tijdelijke opvang. Angel heeft wel last van verlatingsangst, dus we zoeken iemand die veel thuis kan zijn. Je kunt haar ontmoeten bij onze tijdelijke opvang in Nederland!


Juni 2023

 

Angel doet het goed in Nederland! Natuurlijk moet ze wennen aan alle nieuwe ervaringen, maar we zijn ontzettend trots op onze kleine meid!


17-06-2023

 

Vandaag is het zover voor Angel - ze vliegt naar Nederland! We hebben goed voor haar gezorgd, haar laten opknappen en nu is het tijd voor haar volgende avontuur. We zullen haar enorm missen, maar weten dat het voor een geweldig doel is!


11-06-2023

 

Hond Angel heeft echt gesmuld van haar ontbijt! Misschien iets te veel genoten? Ha, wat een grappige meid is het toch. Maar helaas, het is bijna tijd om afscheid te nemen, want ze gaat binnenkort naar Nederland!


23-03-2023

 

Angel heeft nu gezelschap gekregen van Sunsetpup Lissy! Beide meiden zitten nu samen in de vrijwilligersstudio om te socialiseren. 


12-03-2023

 

Angel had een flinke wormenbuik. Na een ontwormingskuur en een paar poepexplosies later is haar buik helemaal plat! Wat een verschil, hè!


Op 11 maart 2023 vonden we deze arme pup helemaal alleen op straat. Ze keek zo zielig uit haar ogen dat we haar niet konden laten lopen. We hebben haar liefdevol Angel genoemd. Bij aankomst had ze koorts, schimmel en een flinke wormenbuik. We zijn direct begonnen met de behandelingen om haar weer gezond te maken. We bieden haar een liefdevol thuis waar ze voor altijd mag blijven.