Pantera

Pantera is een middelgrote hond en geboren op +/- 01-01-2016 . Ze is langs de weg gevonden en was meer dood dan levend toen wij haar vonden. Pantera had ontzettend veel karpatten (teken) en was erg vermagerd. Eenmaal aangekomen bij ons op de opvang heeft ze een lekkere bak met brokjes en een bak vers water gekregen. Uitgerusten was ook hard nodig, zodat ze kon herstellen van het leven op straat. Toen ze sterk genoeg was, hebben we haar kennis laten maken met andere honden. Dit vond ze erg leuk, woont samen met Lucas en Romina is inmiddels verhuisd naar Nederland! 

Inmiddels is Pantera helemaal hersteld en opzoek naar een eigen gouden mandje! We zoeken voor Pantera een huisje met het liefst een goed omheinde tuin. Ze heeft namelijk apenbloed door haar aderen stromen. Ze is ontzettend goed in klimmen en klauteren en wil graag bij je zijn. Daarom zoeken we een huisje waar ze niet veel alleen hoeft te zijn en waar ze iemand heeft die lekker actief met haar aan de slag wil. 

Pantera is erg sociaal naar andere honden en zal het dan ook erg leuk vinden om samen te wonen met een andere viervoeter.    Deze hond kan haar ook goed helpen in de socialisatie (evt. in Nederland). Ze kan niet samen met katten.

In de video hieronder kun je zien hoe Pantera er aan toe was toen ze binnenkwam op de opvang: 

Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.