Randy

Randy kwam in augustus bij ons op de Opvang. Ze was er ernstig aan toe, als jonge pup is haar bekken, staart en bovenbeen  gebroken door een aanrijding van een auto.  Ze heeft een week lang zonder hulp en enorm veel pijn moeten overleven in een tuin waar de eigenaar haar geen medische hulp heeft geboden.  Bij ons aangekomen op de opvang heeft ze de juiste hulp en alle rust die ze nodig had er bovenop gekomen!

Randy kon revalideren in goed gezelschap samen met Wave en Noetha een trouwe gast bij Dierenoppas Curacao, zij waren super goede vriendjes geworden tijdens de vakantie van Noetha!

Later is Randy samen gaan wonen met Gina, Donna en King. Je merkt bijna niet dat ze ernstig gewond is geweest. Ze is een vrolijk sociaal hondje van ongeveer 5 maanden (+/- juli) oud!

Randy heeft haar huisje gevonden in Den Helder, waar ze zichzelf kan zijn en goede begeleiding krijgt in het worden van een huishond, een huis met zes andere Westpointers, waarvan 5 van Pippi's! Polar, Skippy, Donny, Pip, Chica en Bleu