Randy

29 Januari 2021,

Brandy voorheen Randy is samen met Boaz naar Nederland gevlogen.

Hier in Den Helder is zij gelijk opgenomen in onze roedel van 6 WP'S. Al vanaf dag 1 had mevrouw het al voor elkaar om de grootste vrienden te worden met Polar onze eerste WP. Wij zeggen ook waar Polar gaat is Brandy ook aanwezig.

Spelen doet zij heel veel met Chica en Blue en Polar is meer de slaap steun na het ravotten. Wat zij ook veel doet is de mondhygiëniste uithangen bij de andere WP'S namelijk in de bek likken. Lijkt op onderdanigheid vertrouwen zoeken, maar dat heeft ze zeker al voor elkaar gekregen.

Kortom een geweldige WP'tje loopt ook al goed aan de riem mee en kan heerlijk los rennen als wij naar een geheel omheinde losloopweide gaan.

13 December 2020,

Randy heeft haar huisje gevonden in Den Helder, waar ze zichzelf kan zijn en goede begeleiding krijgt in het worden van een huishond, een huis met zes andere Westpointers, waarvan 5 van Pippi's! Polar, Skippy, Donny, Pip, Chica en Bleu 

Randy kwam in augustus bij ons op de Opvang. Ze was er ernstig aan toe, als jonge pup is haar bekken, staart en bovenbeen  gebroken door een aanrijding van een auto.  Ze heeft een week lang zonder hulp en enorm veel pijn moeten overleven in een tuin waar de eigenaar haar geen medische hulp heeft geboden.  Bij ons aangekomen op de opvang heeft ze de juiste hulp en alle rust die ze nodig had er bovenop gekomen!

Randy kon revalideren in goed gezelschap samen met Wave en Noetha een trouwe gast bij Dierenoppas Curacao, zij waren super goede vriendjes geworden tijdens de vakantie van Noetha!

Later is Randy samen gaan wonen met Gina, Donna en King. Je merkt bijna niet dat ze ernstig gewond is geweest. Ze is een vrolijk sociaal hondje van ongeveer 5 maanden (+/- juli) oud!