Meet & Greets 


 

Welkom bij Pippi's Opvang!

We vinden het geweldig dat je interesse hebt in onze Meet & Greets. Ontmoet de dieren, ontdek ons verhaal en deel in de liefde die we dagelijks delen met onze bijzondere bewoners.

Beschikbare datums: We willen je laten weten dat Dierenoppas en Stichting Pippi’s Opvang tot januari 2025 gesloten is vanwege bijzondere omstandigheden.

Tijd: Ontvangst tussen 10.30 en uiterlijk 12.00 uur.

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten tijdens de Meet & Greets? Bekijk dan onze FAQ (veelgestelde vragen) voor meer informatie.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een onvergetelijke tijd te beleven met onze prachtige dieren. Tot snel! 🐾✨

 


Maak kennis met Savaana, een van onze trouwe viervoetige vrienden die al vanaf de allereerste uren bij Pippi's Opvang is. Haar transformatie is werkelijk indrukwekkend – als je haar 'before' foto hebt gezien, begrijp je hoe bijzonder haar reis is geweest. Dankzij het bestaan van Pippi's Opvang heeft Savaana de kans gekregen om volop te genieten van haar tweede leven.

Op 29 oktober 2024 vierden we met trots ons 12-jarig bestaan. Een periode vol liefde, toewijding en onvergetelijke momenten met de dieren die hier een thuis hebben gevonden. We delen graag deze bijzondere mijlpaal met jullie en nodigen jullie uit om meer te ontdekken over onze missie, de dieren die we helpen en hoe jij een verschil kunt maken.

Dank voor je steun en welkom bij de Pippi's Opvang-familie! 🐾✨

 


Djenny before

100% Win-Win!

Wanneer jij ons steunt, help je dieren in nood. En wat krijg je ervoor terug? Een onvergetelijke ervaring!

Met jouw support zorgen wij met immense dierenliefde voor de hulpbehoevende dieren op Curaçao. Samen maken we een verschil in hun leven en creëren we een betere toekomst voor deze bijzondere wezens.

Bedankt voor jouw steun en samenwerking. Samen zijn we een krachtig team voor de dieren! πŸΎπŸ’™


Ontdek een 100% Diervriendelijke Meet & Greet!

Bij Pippi's Opvang zijn onze Meet & Greets niet alleen een kans om onze dieren te ontmoeten, maar ook om een onvergetelijke, diervriendelijke ervaring te beleven. Onze gesocialiseerde dieren kijken ernaar uit om nieuwe vrienden te ontmoeten en te genieten van knuffels onder de palapa.

Laat me je voorstellen aan enkele van onze bijzondere bewoners:

Bowie: Onze gehandicapte hond is opgegroeid met de fles en heeft een speciale band met mensen. Hij is dol op knuffelen en laat je hart smelten met zijn liefdevolle persoonlijkheid.

Soef: Een lieve ezel met een bijzonder verleden. Ooit vastgeketend op een sloperij, is Soef nu vrij en geniet hij van wortels en de liefde van mensen. Ontdek zijn zachtaardige karakter tijdens de Meet & Greets.

Sterre: Het grootste knuffeldier van allemaal! Sterre, ons brave paard, staat klaar om jou te verwelkomen met genegenheid. Ervaar de zachtheid en vriendelijkheid van Sterre tijdens jouw bezoek.

Bij Pippi's Opvang creëren we een omgeving waarin mens en dier samenkomen voor liefdevolle ontmoetingen. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen met onze prachtige dieren onvergetelijke momenten te delen. πŸΎπŸ’–

Djenny after, woont al jaren in Nederland


Pantera woont op het rescuecenter 

Wist je dat...

Bij ons rescue center genieten de paarden en ezels van de vrijheid; ze lopen vrij rond, ervaren de ruimte en vormen een hechte kudde. Onze honden verblijven in ruime tuinen waar ze vrij kunnen bewegen en het gezelschap hebben van één of twee vriendjes. Zo creëren we een gezellige familieomgeving voor onze viervoetige vrienden.

Ook voor onze katten is er volop avontuur! Ze hebben toegang tot een uitgebreide klimtuin met echte bomen, waar ze naar hartenlust kunnen spelen en relaxen.

En dat is niet alles! Bij Pippi's Opvang organiseren we ook speciale wandelingen, waarbij je zelfs de kans krijgt om met de paarden te zwemmen. Een unieke ervaring die de band tussen mens en dier versterkt!

Bij Pippi's Opvang staan liefde, vrijheid en avontuur centraal. We nodigen je uit om samen met ons en onze fantastische dieren bijzondere momenten te beleven. 🐾🌟

 


Aanmelden Ben je enthousiast geworden? Meld je dan via onderstaande knop aan voor onze Meet & Greet!

Deze activiteit biedt de mogelijkheid om kennis te maken met voormalig mishandelde, in de steek gelaten en getraumatiseerde dieren. Sommige opvangdieren zijn behoorlijk op leeftijd en zelfs al bejaard. Op de dag zelf bekijken wij welke dieren gezond, fit en vrolijk genoeg zijn om met jullie te knuffelen.

Hopelijk tot gauw tijdens deze unieke ervaring op Curaçao! 🐾✨

 

Jippie een van de eerste bewoners van de stichting 


Wendy van Dijk, dochter Lizzy en echtgenoot Erland Galjaard


wendyvandijk3

Via @brittdekker92 kwamen we hier op Curaçao bij @pippis_opvang terecht. Wat een geweldige vrouw met een enorme passie om de verwaarloosde paarden en honden hier op het eiland te redden, beter te maken en te blijven verzorgen. Ze gaat dagelijks met de paarden wandelen en zwemmen en tegen een zeer redelijke prijs mag je mee. Zo lever je ook een bijdrage aan dat wat zo nodig is. Check Pippi’s opvang Curaçao! Wij hebben genoten! #paardenmeisje #checkmijnstory #pippisopvang

Kekmama

Wendy van Dijk deelt vakantiefoto met bijzondere boodschap


Stephanie Tency en Suus de Brockstephanietency

Tamara wilde als jong meisje al dieren redden, een droom die ik ook nog steeds wil verwezenlijken. De ontmoeting met haar was zo intens en liefdevol, na nog geen 5 minuten met haar te hebben gesproken barst ik in tranen uit. Het is zo naar om te horen hoe wreed mensen kunnen zijn tegen dieren. Pipi’s opvang is een thuis voor o.a. honden & paarden. Ze zet zich 100% in voor een betere, gezonde toekomst van dieren op Curaçao. Hun doel is om dieren te herplaatsen bij een liefdevol gezin. Dieren die niet herplaatsbaar zijn blijven bij hun wonen. Ik heb gezwommen met gewonde, getraumatiseerde en gehandicapte paarden, voor mij de meest bijzondere ervaring uit mijn leven πŸ’›

Voor meer informatie en donaties check @pippis_opvang en de prachtige beelden die we hebben geschoten?

Dat kan je zien in onze eerste uitzending:  @sbs_degoudenformule #grateful #liefdevoordieren πŸ™πŸ»