Mick

10-06-2024

Mick is  gecastreerd en gelukkig helemaal gezond! Hij was echter behoorlijk angstig tijdens zijn bezoek aan de dierenarts, wat de narcose wat uitdagender maakte. We zijn blij dat hij zich nu weer op zijn gemak voelt en goed herstelt. Mick heeft ook een uitgebreide bloedtest gehad .

02-02-2024

Mick is een speelse en zeer enthousiaste hond die het leven met volle teugen geniet. Hij is een kruising Dobermann en heeft zijn wortels op het prachtige eiland Curaçao, waar hij werd geboren. Nu woont Mick permanent bij de Pippi Opvang, waar hij omringd is door zijn maatjes en een liefdevolle omgeving.

Mick heeft een onmiskenbare passie voor rennen en geniet ervan om over de uitgestrekte vlaktes te sprinten. Zijn energieke karakter en liefde voor beweging maken hem een favoriete speelkameraad voor zowel honden als mensen.

Een bijzonder detail over Mick is dat hij de zoon is van Ayla. Deze familieband voegt een extra dimensie toe aan zijn charmante persoonlijkheid en achtergrond.

Maar vergis je niet, achter die speelse glimlach schuilt ook een tedere kant. Mick is een ware knuffelbeer en geniet ervan om dicht tegen zijn menselijke vrienden aan te kruipen, zijn trouwe ogen stralend van genegenheid terwijl hij zijn warmte deelt.

Bij de Pippi Opvang krijgt Mick alle zorg en aandacht die hij verdient. Samen met zijn vriendjes vormt hij een vrolijke en levendige groep, waar iedere dag een nieuw avontuur brengt.

 

 

 

10-2023

Mick is een sociale hond die dol is op interactie en spelen. Hij heeft een liefdevol karakter en staat te popelen om zijn energie te delen met een nieuwe familie. Met zijn levendige persoonlijkheid zal hij zeker een geweldige toevoeging zijn aan elk huishouden.

Mick die altijd klaar staat voor avontuur en plezier.

05-2023

Deze 8 broertjes en zusjes waren slechts drie weken oud toen we ze samen met hun moeder ophaalden. We hebben voor ze gezorgd door ze te behandelen tegen vlooien en teken, ze een wormenkuur te geven en ze te wassen om schimmelinfecties te voorkomen. Dagelijks hebben we ze melk en puppybrokjes gegeven, waardoor ze nu opgroeien tot mooie, gezonde puppy's!

De vader van deze pups is een Dobermann en de moeder is een Westpointer. Dobermanns staan bekend om hun intelligentie, energie, loyaliteit, alertheid, moed, gehoorzaamheid en zelfverzekerdheid. Mama is erg vriendelijk, barst van de energie en is dol op mensen.