Ayla

21-03-2024

 

Ayla is echt een energieke bundel vreugde en liefde. Haar sprankelende persoonlijkheid is zo aanstekelijk, en haar liefde voor knuffels maakt haar echt onweerstaanbaar. Het is geen wonder dat ze iedereen die ze ontmoet geweldig vindt! Haar begroetingen zijn altijd zo hartelijk, met haar staart die vrolijk kwispelt en haar zachte likjes die je laten voelen alsof je de belangrijkste persoon ter wereld bent.

Wat Ayla echt speciaal maakt, is haar geweldige klik met andere honden. Op dit moment brengt ze haar dagen door met haar beste vriendin Cali en hun dochter Mistie, en het is echt een onafscheidelijk trio. Ze rennen samen, achter elkaar aan, spelen eindeloos tikkertje. De band die Ayla deelt met haar hondenvrienden is gewoonweg hartverwarmend.

Het uitgestrekte paddock paradise is echt Ayla's favoriete speeltuin. Hier kan ze lekker rennen, haar pootjes strekken en de wind door haar vacht voelen waaien. Het is een plek waar ze zich echt vrij voelt, omringd door de geuren en geluiden van de natuur en andere dieren.

Maar het draait niet alleen om spelen voor Ayla; ze is ook dol op eten en snoepjes. Haar ogen beginnen te stralen zodra ze een lekkernij ziet, en haar enthousiasme kent geen grenzen als het tijd is om te smullen.


Juli 2023

Onze knappe mama Ayla mocht vandaag op de foto bij de fotograaf. Ze was een echt fotomodel!


12-07-2023

 

Afgelopen week werd Ayla een beetje stilletjes, haar litteken op haar neus was open gegaan en die moesten we verzorgen. Ze reageerde heel heftig op de betadine. Niet veel later ging ze krampen met haar kaken, kwijlen en werd ze heel stil. Ayla begon zelfs met afzonderen, heel zielig. Na een speurtocht naar de oorzaak, bleek ze een takje tussen haar bovengebit te klemmen en deze prikte in haar tandvlees. Deze hebben we er meteen gehaald en uiteraard heeft ze pijnstillers gekregen! De volgende dag was ze meteen weer een hele vrolijke dame!


04-07-2023

Vandaag zijn we met Ayla naar de dierenarts gegaan. Ze is helemaal nagekeken, is gevaccineerd en heeft een bloedtest gehad. Onze lieve meid is kerngezond, wat een goed nieuws!


Juni 2023

 

Ayla is zeer vriendelijk, bruisend van de energie en dol op mensen. Ze doet het erg goed bij ons. Ze heeft onze 2 gedumpte weesjes Joy en Jazzy ook in het gezin opgenomen, zo lief! Ayla is absoluut een goede moeder, zeer zorgzaam. Altijd een schuin oog naar de pups maar laat ze zelfstandig op onderzoek rondsnuffelen.

In deze video zie je haar (rond 9.00 minuten) samen met haar puppy's!


30-05-2023

Vandaag haalden we 8 puppy's met hun mama Ayla op! De puppy's waren pas 3 weken oud. We hebben ze behandeld tegen vlooien en teken, ze hebben een wormenkuur gehad en we hebben ze gewassen tegen schimmel. De papa van deze pups is een Dobermann en de Ayla een Westpointer. 

Ayla is zodra de puppy's oud genoeg zijn ook opzoek naar een gouden mandje.