Shakira


Juli 2023

 

Onze Shakira had vandaag ruzie met haar vriendjes. Ze hebben haar goed te pakken gehad. We hebben haar wondjes behandeld en ze komt er hopelijk snel weer bovenop!


April 2023

 

Vandaag mocht onze knappe Shakira op de foto bij de fotograaf! Shakira is een pittige tante, maar is een hele brave leuke hond. Kijk haar is racen samen met haar vriendje Pablo! Ze zijn allebei nog opzoek naar een gouden mandje. 

 


09-01-2022

 

Shakira is een hele dankbare hond en altijd in voor een koekje of een knuffel. Ze is een heel bescheiden hond leeft meestal op de achtergrond. Ze is nog altijd opzoek naar een eigen huis!


15-11-2021

 

Vandaag zijn Shakira, Bonita, King en Pepper zijn naar de dierenarts geweest voor een tandsteen behandeling. Dit is gelukkig allemaal goed gegaan!


Oktober 2020

Ze was in het begin erg ondervoed, bang en boos, vooral tegen andere honden. Shakira had echt een paar weken de tijd nodig om tot rust te komen. Ze heeft Pablo en Bonita die ook van de Sint Jorisbaai komen leren kennen en dit gaat erg goed samen! Shakira rent vrolijk rond, heeft elke dag een gevulde maag en is een vrolijke sociale hond. Ook houdt ze van foto's maken, ze is een echt model!

Meer informatie volgt, omdat Shakira pas sinds kort op de opvang is. We gaan de komende tijd kijken hoe haar karakter zich ontwikkelt en bij wat voor soort huisje zij het best past.


15-09-2020

We voerden Shakira al langere tijd bij de Sint Jorisbaai. Ze was erg schuw en kwam niet dichtbij. We hebben besloten om haar te vangen met te vangkooi en te redden.


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.