Simba

April 2020

Simba is samen met Nala en Romina gedumpt bij de Sint Jorisbaai, hij was ernstig ondervoed en ziek (karpattenziekte en hartworm).

December 2020

Hij is sinds 29 november 2020 volledig genezen en gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

Simba is erg lief, hij loopt op de opvang rond als een heel dapper mannetje. Hij is niet groot, weegt onder de 15 kilo. Simba verblijft met Nikkie en Priva in een tuin. Hij past zich heel gemakkelijk aan en loopt dan ook super braaf mee aan de riem.

Hij een een type van "ik heb het nog nooit gedaan, maar geen probleem" 

Vanaf 10 januari 2021 reist Simba samen met Romina naar Rockanje. Vanuit daar zullen ze herplaatst worden bij een fijn gezin, ook zijn vriendinnetje La Toya verblijft daar en heeft het onwijs naar haar zin. 

Simba in Nederland 15-01-2021

Vanmorgen hebben wij Simba opgehaald bij Roos.
Het was even spannend in de auto, maar gelukkig was mijn moeder mee om hem gerust te stellen. Na 20 min ontspannende hij en we hebben een goeie reis gehad.

Ook het huis was natuurlijk weer even aftasten. Gelukkig gaat liefde ook bij dieren door de maag, dus na een lekkere wandeling en een heerlijk bot ontspannende Simba al.

Wat een slim, aanhankelijk en prachtige hondje.
Wij zijn al erg gelukkig en ik denk dat Simba dat ook is.

Wat een bijzonder mooi en liefde hart moet jij hebben dat je zoveel dieren weet te verzorgen en ook nog geliefd laat voelen.

We houden je op de hoogte.


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.