Simba

24 Januari 2021, 


Update foster Roos over Simba bij zijn goudenmand:


Simba gaat heel goed. Ze was naar de dierenarts geweest van check up en alles was helemaal goed. Dierenarts stond er verteld van hoe goed alles vanuit de stichting geregeld was, qua preventiemiddelen enz. Een compliment naar jou toe😘

Simba in Nederland 15-01-2021

Vanmorgen hebben wij Simba opgehaald bij Roos.
Het was even spannend in de auto, maar gelukkig was mijn moeder mee om hem gerust te stellen. Na 20 min ontspannende hij en we hebben een goeie reis gehad.

Ook het huis was natuurlijk weer even aftasten. Gelukkig gaat liefde ook bij dieren door de maag, dus na een lekkere wandeling en een heerlijk bot ontspannende Simba al.

Wat een slim, aanhankelijk en prachtige hondje.
Wij zijn al erg gelukkig en ik denk dat Simba dat ook is.

Wat een bijzonder mooi en liefde hart moet jij hebben dat je zoveel dieren weet te verzorgen en ook nog geliefd laat voelen.

We houden je op de hoogte.

Naam Simba
Geslacht Reu
Ras Westpointer
Geboortedatum +/- april 2017
Op de opvang sinds 02-04-2020
Karakter Lief, nieuwsgierig
Kan mee aan de riem? Ja
Verblijfsplaats Nederland, 9 januari 2020 verhuisd naar haar fosteradres in Rockanje

December 2020

Hij is sinds 29 november 2020 volledig genezen en gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

Simba is erg lief, hij loopt op de opvang rond als een heel dapper mannetje. Hij is niet groot, weegt onder de 15 kilo. Simba verblijft met Nikkie en Priva in een tuin. Hij past zich heel gemakkelijk aan en loopt dan ook super braaf mee aan de riem.

Hij een een type van "ik heb het nog nooit gedaan, maar geen probleem" 

Vanaf 10 januari 2021 reist Simba samen met Romina naar Rockanje. Vanuit daar zullen ze herplaatst worden bij een fijn gezin, ook zijn vriendinnetje La Toya verblijft daar en heeft het onwijs naar haar zin. 

April 2020

Simba is samen met Nala en Romina gedumpt bij de Sint Jorisbaai, hij was ernstig ondervoed en ziek (karpattenziekte en hartworm).