ActiviteitenZin in een unieke ervaring?

 

Kom ons bezoeken tijdens onze Meet & Greets en/of kom wandelen naast de oude, getraumatiseerde en gehandicapte paarden en ezels. Ze vinden de wandelingen erg leuk en kijken er naar uit om samen met jou een duik in de zee te nemen! Draag bij aan een onvergetelijke dag voor de opvang dieren van Pippi's Opvang. 

 


Pippi's Opvang vangt thuisloze, oude, mishandelde, gehandicapte en getraumatiseerde: paarden, honden, ezels, katten, kippen, varkens en schildpadden op. Thuis is een ontspannen, veilige en rustige plek voor de dieren. De focus ligt bij herstel, na een moeilijke tijd.  Nu begrijpen wij dat je nieuwsgierig bent geworden!

 

Pippi's heeft een enorm leuke verrassing! De komende tijd gaan wij namelijk Meet & Greets organiseren! Leuk he! En nog leuker is dat jij met jouw familie naar ons toe kan komen! Deze Meet & Greets zijn op onze locatie bij Sint Joris, geschikt voor alle leeftijden en mensen slecht ter been! 

 

Onze tropische Paso Fino paarden zijn dol op zwemmen in de zee. De ezeltjes eten blaadjes uit de bomen. 

Dieren die voldoende zijn gesocialiseerd , gaan mee met de wandelingen. Ook jij kan mee!

Tegelijkertijd Help je onze stichting met een bijdrage voor voeding en dierenarts kosten!

 

Het advies is om eerst goed de FAQ’s te lezen, omdat je daar heel veel informatie kan vinden over de activiteiten, maar ook bijvoorbeeld over hoe het op de locatie er aan toe gaat, of hoe de ticketverkoop in zijn werk gaat.