Activiteiten

Pippi's opvang vangt thuisloze, mishandelde, gehandicapte en getraumatiseerde: paarden, honden, ezels, katten, varkens en schildpadden op. Thuis is een ontspannen, veilige en rustige plek voor de dieren. De meeste dieren ervaren veel stress wanneer er onbekende mensen in de buurt komen. De opvang is daarom niet geopend voor publiek, zodat de focus ligt bij herstel na een moeilijke tijd. Wij maken hierbij alleen uitzonderingen voor vaste verzorgers, langdurige stagiaires en natuurlijk de dierenarts. Wij organiseren wandelingen, waardoor je toch onze dieren kan ontmoeten en ons tegelijkertijd helpt! De dieren die voldoende zijn gesocialiseerd , gaan gezellig mee met de wandelingen. Ook jij kan mee! Wij organiseren zwemwandelingen met onze paarden en ezels. Ook organiseren we wandelingen met onze honden. Hieronder vind je meer informatie.

Zin in een unieke ervaring? We wandelen naast de oude, getraumatiseerde en gehandicapte paarden en ezels. Hierbij staat het welzijn van onze paarden en ezels bovenaan. Ze vinden de wandelingen erg leuk en kijken er naar uit om samen met jou een duik in de zee te nemen!

Ga je gezellig mee? Jouw hulp bij de wandelingen is heel zinvol, omdat je helpt met het socialiseren van onze opvanghonden, ter voorbereiding op een adoptie. We zijn heel blij met alle hulp tijdens de wandelingen. De honden genieten onwijs van het uitje, dat zal je straks zelf ervaren.